Imorgon

Imorogn onsdag kommer pojkarnas absoluta bästisar hit. Polismorsans vilda ungar. Herregud, det kommer bli hela havet stormar. Det kan jag lova. Jag vill lägga in lite bilder men det går inte. Usb kabeln till kameran är tuggad på.

Idag var jag och tittade på en liten kille som kom igår kväll. Diego heter han. Vilken sötnos.
Ibland blir jag lite sugen..men just nu sitter jag och tänker på vad hon, morsan till Diego alltså måste ha ont. Så jävla ont. Och så ligger hon där på sjukhuset med 3 andra nyblivna morsor på salen, som antingen har värsta stygnen mellan benen och en skrikhals bredvid sig, eller så ligger hon och pustar, flämtar och grymtar och är på väg in på förlossningssalen om hon har (o)tur..Och så de nybakade ungarna som gråter natten igenom..och blå lamporna som gör att man vill kräkas i korridoren. Ute är det 40 grader varmt och inne på sjukhussalen 35. Under lakanen har de lagt ett plastskydd för att det inte ska blodas ner, men för att man ska svettas ut alla gravidkilon snabbast möjligt.

Nej, nu är jag inte så sugen längre. Kanske borde jag däremot gå och lägga mig. Men det är så förbannat tråkigt att sova. Det går så mycket tid spilld på det. Jag borde vänta med att sova. Tills jag blir lite äldre. Eller kanske mer mogen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0