Nä nu

Nej, nu har jag ätit för mycket kines igen. Jag mår så fruktansvärt illa!!

Jag sökte min mamma innan..men hon svarade inte. Efter 1 minut ringde hon upp, fnittrade och sa: Jag har gäst(er). Hopp, och sa att hon inte kunde prata. Jag sa ok, och sen satte hon igång och babbla.
Vilken konstig mamma jag har ibland..Men hoppas ni hade det jätte mysigt och trevligt!

PUSS!!!!
Världens finaste lilla a fyller 4 idag!

Och det har vi förstås firat med pompa och ståt imorse. Min älskade lille gullunge..
 

I torsdags..

..packade vi in hela familjen i bilen och drog till Rom! Underbara Rom. Ibland undrar jag verkligen varför vi bor där vi bor när det finns så många spännande städer. Vi hade det jätte mysigt även om det regnade en hel del!

Idag har vi varit på stranden. Jag, barnen och Family B. Imorgon vill de åka till Ikea..men jag skulle inte tro det. Jag vill till stranden imorgon igen. Och så har jag ingen lust att åka långt igen. Min kompis försökte locka med barndagiset men inte ens det gick..hahha.

Här är några bilder på mina fina barn i Rom.
Just jaUno dei benefici dell'amicizia
è di sapere a chi confidare un segreto..


Grattis älskling


AUGURI AMORE!!Bilder från veckan


Stora A, a och A


Lilla Snuff, Lilla Snuff, Superbis med Snuff, Zia Succo med Snuff, Lilla Snuff och Lilla Snuff och prins I

Så det så,
Mrs E

Cosi'..

image137

Det är inte sant!!

Vi har loppor igen. Stora a har hela huvudet fullt av ägg. Förstår ni hur äckligt det är?!! Det finns nog inget mer snuskigt än att veta att det kryper (eller hoppar de?) löss i huvudet. Fy fan vad sunkigt.

Jag hade precis kommit ut från sjukhuset där jag och Sigge bråkade med ultraljudsdoktorn som kollade höfterna på henne och jag var svettig och jäklig och hade just upptäckt ett hål under armen på min tröja. Så ringer Q, barnens skola. alltså, när de ringer från skolan så är det ju för att det har hänt något. Och jag visste ju att de inte kunde var sjuka, jag hade kollat lopphuvudena imorse och kunde inte se något så jag trodde det värsta. Hjärtat hoppar upp i huvudet  på mig när jag ser "Q ringer" ahhhhh. MEN, det var loppor. Det var väl bäst det då.

Nu är jag hemma med Sigge och pojkarna. Big ligger på stranden och glassar som vanligt. Stora Snuff är på dagis och sover. Loppdödarshampoot ska i nu. Jag får skriva mer sedan. Jag måste bli av med dem först.
Sen måste vi vara hemma tills doktorn skriver ut oss från loppepidimin..
Vilket konstigt inlägg det blev.

Italienarna och Fiat, fläskläpp och brödbak

Igår när jag körde omkring i bilen kom jag på mig själv att tänka på italienarnas trohet till Fiat. Här i Italien finns det inte många äldre bilar som inte är en Fiat. Det är verkligen Fiat till varje pris. Det spelar ingen roll vad det är för modell eller hur den ser ut. Bara det är en Fiat. Jag tror ioförsig att det är den äldre generationen som mest ofta kör och köper dessa bilar. Det är tryggt liksom. Det finns ju reservdelar runt hörnet, mekaniker överallt. Tryggt helt enkelt. Och italienarna gillar trygghet. Man lämnar inte det man har. Man flyttar inte när man inte får plats i huset, man byter inte jobb hur som helst och man åker inte på semester utanför landets gränser.
Egentligen kanske det låter som om jag klagar på det. Men det är inte menat som en klagan. Egentligen kan jag förstå dem. Det finns så många långa fina stränder här, de toppigaste bergen, de flashigaste butikerna och så maten kulturen som det så fint skrivs om ofta. Sen finns det ju ca 60 milj kompisar att hänga med om man får tråkigt.

Jag sitter här med fläskläpp. Undrar var den kom ifrån? Hela munnen känns alldeles stel. Det ser faktist ut som om jag har gjort något lätt ingrepp på övre läppen. Mr Big säger att jag har herpes. Varför herpes hela tiden?! Igår frågade ju läkaren om jag hade herpes i ögonen och nu ska Big säga att jag har det på läppen.. Bussigt!
Jag har inte herpes. Så är det iallafall. Ingenstans. My god!

Idag hade jag tänkt gå till parken med barnen och planerade allt detta med min kompis F. Men hon fick mer lust att shoppa så hon drog med sig alla hennes ungar och åkte iväg till grannstaden. Jag orkade inte och började istället baka ett bröd som blev 2 och som sammanlagt tog 4 timmar att göra! Men det blev helt underbart gott!! Efter middagen åt vi nygräddat med nutella. Nyttiga jag

Här kommer en bild tagen av mig själv. Idag. Jag fick en massa fina komplimanger för den så även om jag själv inte är så där jätte nöjd så lägger jag ut den här och en bild på det provsmakade brödet


Bilderna igen..jag försöker

Innan han fick kameran såg han ut så här..Sen blev han glad igen

De här bilderna blev det. Jag gillar dem.
Föresten har ni sett hans supersvarta ögon?

Dagens dag

Måndag. Det är min favoritdag på hela veckan. Särskilt efter flera dagar helg. Och den här helgen var det 4 dagar. Det känns som om man kommer tillbaka till planeten när måndagen kommer. Sen går ju veckan ändå så himla fort så det är ju nästan fredag imorgon. Imorse var jag tvungen att gå till farbror doktorn igen. Ögoninflammation hade jag, eller har jag och jag fick droppar med kortison till ögonen..NEJ, jag är ju så ögonrädd som någon kan bli. Det är så sjuktbeteende av mig att jag till och med är rädd för att gå och lägga mig. att det ska vara något när jag vaknar. Värre liksom. Men kortison i ögonen? Jag som inte ens vill ha det på fötterna. Eller var annanstan som helst. Oj vilken konstig mening det blev. Iallafall så har jag inte hämtat ut dropparna. Jag vill inte ta dem. Måste man det? Kan det inte gå över av sig självt?
Jag frågade om det inte är farligt att sätta kortison i ögonen och då sa han att det är det bara om jag har herpes i ögonen..herpes i ögonen? Nej med för farao, det har jag ju inte. Det sa han också tack och lov. Och så sa han att jag har otroligt fin färg på mina ögon hhahha.
Här sover hela ligan. Jag gick in och kollade i sista sekund om jag behövde deklarera och där stod att jag måste skicka in en pappersdeklaration?! Vad ska det vara då? Jag har inte fått någon!

Nu hoppar jag tillbaka till dagen igen. Jag orkar inte dela upp texten..efter doktorn gick jag tillbaka till min optiker där jag den senaste månaden har provat alla deras glasögon och snobbat alla. De är inte fina på mig. Men idag hittade jag 2 par från Fendi som jag mycket väl kan tänka mig köpa..och försökte få råd från dem för att jag inte kunde välja. Men det gjorde mig inte klokare för de glasögonen som de tyckte passade bäst på mig var mitt andra hands val..så jag gick därifrån med ursäkten att jag har ögoninflammation och att jag kommer tillbaka om några dagar. Jag skämmdes så för att jag inte kan bestämma mig.

Nu måste jag leta lite efter biljetter till Sverige. Jag måste ju dit om några dagar. Lite panik börjar jag få. Och klänningen som jag måste åka och köpa i Rimini..när?!

Jag lägger in bilder som min Stora a har tagit idag. Han tycker det är så roligt att fotografera. Undrar var det intresset har kommit ifrån..

Nehej det gick inte att lägga upp bilder. Jag försöker senare.


Mitt i natten..my god

Jag sitter här och redigerar och lägger in lite nya bilder  i datorn. Men se så bajstrött jag är just nu. Bilden är tagen alldeles precis nu. Röda ögon, fräknig blank hy som gör att jag ser ut att ha mustasch och avlusat risigt hår. Ja, det är jag i verkligheten kan man väl säga. Den sanna verkligheten om Mrs E

image129


Imorgon..

..ska jag ta andra den stelkrampsspruta. Fy och helvete.

Nu vet ni det.

/E

Helgen, Mini B och sand i öronen

Helgen som har varait i 4 dagar har varit händelserik. Stranden torsdag och fredag. Fest i parken som fyllde 1 år på lördagen och söndagen spenderades vid havet. allt i sällskap med Family B. Mycket trevligt. Kvällen blev middag som Big satte ihop medan jag gjorde det omöjliga. Städade pojkarnas rum. Sen hundra bullar med nutella. Hjälp! Nu sitter pojkarna framför US marshall.
Titta på bilderna och gissa vem av barnen som är mest busig..
God natt,
Mrs E

Äsch då

Idag har jag inte haft tid att blogga och nu har jag ingen lust. Det blir bara ett:

God natt världen!
Buona notte

/Emy

RSS 2.0