Hur jag mår

Idag talade jag med en person som jag inte har hört på väldigt länge i telefonen. Det gjorde mig väldigt glad men samtidigt väldigt ledsen. När jag la på luren grät jag massor.

Så är mitt humör just nu.

MEN..

Det är också en sak som gör mig vansinnigt lycklig. Någon gång får ni veta varför!

Kram!

Men lilla kusin M..

..vill du verkligen veta vad du gèr miste om?? Ok, en stekhet soldag på stranden.. hihi

Kram!

Typiskt MIG är..

..att inte skriva när jag har min familj här. Min svenska sådana alltså.
Så nu ska jag inte skriva mer.

Kram till er alla iallafall

Några vackra barn..

image16

image17 

image18

image19

image20

Ja jag vet

Visst är det tråkigt när man förväntar sig att läsa något nytt och så finns där bara en massa gammalt gogg. Men jag har ont i magen idag så jag kan inte skriva.

Men jag kan ju berätta att jag aldrig har varit så effektiv som jag har varit idag på morgonen. Jag borde få en pokal!
Givetvis ids jag inte skriva allt. Men det är mycket.

Vi kanske ses sen!I eftermiddag är det dagisfest! Yihuuuuuuuuuu

Italienska trafiken

alltså det här med italienska trafiken, hur den fungerar och hur folk beter sig är ju ett känt snackämne. Jag måste dock säga att jag gillar italienska trafiken. Jag tycker det känns som om man är i dödens stad när man är i Sverige och märker att det faktist är nästan biltomt vissa tider på dygnet. Självklart finns det rusningstid även här. Det betyder väl mest att man hör väldigt många tutor och bilarna står stilla medan alla scotrar dundrar förbi som blixten.
Imorse körde jag min stora a till skolan på Lambrettan. Vi gick upp väldigt tidigt imorse så vi hade hur mycket tid som helst på oss och klockan 7.30 åkte vi. Det var väldigt mycket trafik den tiden, även om rusningstiden är mer mellan 8-9. Vi sicksackade mellan alla bilar och jag fick en härlig känsla. Jag gillar italienska trafiken. Den gör mig glad. Jag känner mig trygg med den. Det är skönt att inte behöva kolla på alla hastighetsskyltar och inte följa reglerna mer än att man måste anpassa sig efter hur de andra kör. Enda gången det är lite jobbigt är när de regnar och scotrarna susar förbi så det ser ut som om de ska sladda in i bilen.

Men nu är det iallafall så att jag tycker om den täta intensiva italienska trafien. Den ger mig ett lugn och en bra känsla. Jag gillar italien trots allt. Så är det bara.

Nu ska jag till banken. Och så har snuff bajsar och jag har för första gången i mitt liv glömt blöjor hemma. Hur?? Jag vet inte.

12.00 åker vi till Bologna på den berömda jakten på presenten till "överlevaren"

Typiskt italienskt 5

* Italienarna tycker INTE om att betala skatt.

* Italienarna är VÄLDIGT duktiga på att göra glass ;)

* Italienarna äter alltid frukost på bar. Iallafall en väldigt stor del italienare. Det är verkligen något jag saknar när jag är i Sverige. Inte just alla goda paste som finns men det goda kaffet, känslan och enkelheten. Vi brukar äta svenska frukost på söndagarna hemma. Då sitter vi vid bordet i flera timmar. Vi brukar ioförsig hämta lite gott från baren också. Men vi rostar bröd, dricker kaffe med massor med mjölk och har en massa olika yoghurtar och goda marmelader.

* Italienarna gör allt mycket svårare än vad det är. Och de gillar papper!! Helt klart. Det kan inte finnas en annan ursäkt för alla documenti som man får 300 kopior av och alla ska skrivas på. Om jag någon gång kommer att vinna idol så behöver jag iallafall inte öva på autografen.  Italienarna gillar nog att krångla. Den som gör en sak svårast vinner.


* Siesta. Ja vad kan man säga? Jag kommer iallafall aldrig att lära mig tycka att det är bra. För det är det inte. Det fungerar liksom inte.

* Italienska män är otrogna. Ja så sa de på radion iallafall att någon undersökning hade visat. 7 av 10 män är otrogna. 70%!! Förstå vad många!


 


Upp och ner ner och upp

grisen galer i granens topp..ja hur är det den går nu då? Så iallafall är det i vår familj. Bara så ni vet ; )

En sak jag saknar..

..och som jag förmodligen alltid kommer att sakna är Luciafirande. Jag vet inte varför. Själv har jag egentligen inte varit särskilt överförtjust i luciafirande på skolan och dagis och allt men jag tycker faktist att det ändå är en ganska mysig tradition i Sverige. Lucian kommer väl egentligen från Sicilien om jag inte minns helt fel?! (vad hemskt att jag inte vet som till och med är svenska i italien). Men det där med att vara tomtenisse, eller pepparkaksgubbe eller kanske stjärngosse. Lilla Snuff skulle kunna vara lucian. äta pepparkakor och sjunga lite julsånger. Det är ändå mysigt. Ioförsig så kan jag ju göra ett eget tåg där hemma med alla barn jag har. Snuff får vara lucia. Lilla a stjärngosse och stora a pepparkaksgubbe. Det fattas en tomtenisse, men kanske kan vi hyra in en annan italosvedese från Firenze när det är dags?

Jag vet att de firar lucia på IKEa i Bologna varje år. Jag tror det är organisationen SWEa som anordnar det (fint namn på den organisationen föresten ;) I år ska jag försöka åka dit med mitt gäng.

En annan mysig tillställning är den traditionella midsommarfesten som jag saknar. Varje år! Jag vill fira midsommar. Jag fyller ju år ibland på midsommarafton så vi har firat svensk "mitt i sommaren" fest kombinerat födelsedagskalas för mig här. Det enda som egentligen har saknats är den traditionella stången och dansen runt den. Dansen kan jag ioförsig vara utan men i år får det nog bli midsommarstång. Det måste jag se till att det blir.

Igår kalas för Enea. Det var jätte trevligt att ännu en gång fira kalas med en massa barn. Mycket att äta och mycket bus med barnen. Enea fick en Cars  dvd av syskonen P. Det gick ju inte att köpa mycket annat eftersom vi fick inbjudan igår morse. Men det blev en mycket uppskattad present så det var bra iallafall.

Mr Big är i Parma nu. Jag tror han är på väg hem men det är 20 mil dit så det tar sin tid. Jag har bara MInin idag. Innan 12.30 måste jag åka med Suff och hämta lilla a och innan 13.00 måste vi hämta stora a och sedan till Dottoressan med lilla a. Vi åkte aldrig till ögondoktorn igår. Stora a blev tårtsjuk och kräktes som en räv. Förmodligen för mycket Carstårta (han sa iallafall att det var tårtan som kom upp plutten). Men också kombination gunga i 1 timmar blev för mycket. Han blev likblek och sa att han ville hem och kräkas men vi han bara in i bilen. Nu luktar bilen inte bara smutsigt (som den alltid gör) utan även riktig snusk. I Eftermiddag ska jag lämna in den på stor tvätt.

På morgonen kom en kompis hit med frukost och vi satt och pratade här i butiken i ett par timmar. Hon har precis gått hem. Det var jätte mysigt och Snuff fick sällskap av hennes 1 dag yngre son Iacopino. De lekte med alla tygprover vi har och i alla skyltfönster ;)

Nu sover Snuff som en stock men hon hostar jätte mycket.

På lördag kommer min mamma, min morfar, min syster och så har de lagt till min moster i paketet. Yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jag vill ha lördag NU
Typiskt italienskt 4

* Brutal ärlighet. Ex. När man har fått 3 barn så har man lite sladdrig mage och några kilon kvar att gå ner. Då kan vem som helst säga: -Ja några joggingturer skulle nog passa!
Det var bara ett väldigt enkelt exempel. Det finns HUR många som helst. Ex 2. Vad blek du är. Är du sjuk? Detta skulle inte vara så farligt om det är någon man känner väl säger men när någon från gatan säger det känns det lite lustigt.
Ex 3. Jag är jätte rik! Det skulle nog aldrig en svensk få för sig att säga


Monte C igår

Igår kväll gick vi till Monte C och åt. Det var som vanligt jätte gott..Men hepp så blev jag kräkfärdig och klarade inte att äta mer. Jag fick jätte lågt blodtryck tror jag för hela Monte C gungade. Sen blev det bättre och vi blev kvar länge. Vi kom hem vid 1 inatt.
Imorse ville pojkarna inte gå upp om vi inte lovade att de fick åka Lambretta till skola och dagis. De fick det. Mr Big och lilla a framför honom och stora a bakom. Herregud, tur att inte farbror p såg dem. Då hade de nog tagit Lambrettan från dem och lämnat dem till fots. Man får nog inte ha 2 barn på en Lambretta på en och samma gång tror jag. Jag ska fråga polismorsan.

Det blev kaos på morgonen iallafall. Mr Big fick för sig att både raka sig och tvätta håret fast vi vaknade 40 minuter för sent. Herregud så dumt. Stora a skulle ha med sig sin libretto för att kolla synen igen på skolan och libretton tog Mr Big med men inte pappret som han skulle skriva på att han fick göra kontrollen..Då fick han stå där med Lilla a och vänta på att de skulle få fram ett nytt papper som han kunde skriva på.

Väl framma på Lilla a:s dagis upptäckte han att väskan med böckerna som lilla a skulle ha med sig till biblioteket idag inte var kvar på Lambrettan. Panik. Vi glömmer alltid, alternativt tappar bort alla böcker alla måndagar som det är biblioteksdag på. Stackars lilla a. Dessutom kommer vi alltid försent. Det spelar ingen roll hur tidigt vi går upp. För sent kommer vi iallafall till dagis. Fy vad det är hemskt.
I skåpet låg en snabbskriven inbjudan till lilla a. Hans kompis Enea fyller 3 år idag och festen är idag klockan 17. Till saken hör att Enea fick sitt första syskon för 6 dagar sedan och idag ska de ha en födelsedagsfest. Det tycker jag är bra gjort av mamman. Förmodligen bestämde de imorse att de ska ha ett kalas. De ville kanske se hur natten gick först som alla andra nyfödsmammor : ). Nu måste vi ut och köpa en 3 åringspresent. Det blir kul med kalas igen. Det är kalas varenda vecka.
Imorgon bitti åker Mr Big till Parma på jobb. Jag ska vara ensam i butiken med lilla Tjoffsan som förmodligen håller på att få hela munnen full med tänder för hon är SÅ tråkig. Hon bara gnäller och bråkar hela tiden. Klockan 13 måste jag dessutom ta lilla a till pediatran på 3 års kontroll. My god med alla 3 barnen ensam. Lilla a är inte precis känd för att vara duktig hos pediatran. Han vill inte ens visa sina händer för henne. Hihi men det måste ju gå bra. Inget annat val. På kvällen har vi ögondoktorn med Snuffsan igen. Hoppas det är bra nu. Vi har faktist inte gett henne kortisondropparna sedan förra veckan. Det blev helt plötsligt bra och då tycker jag det är onödigt att ge dem. Men jag är ju ingen ögondoktor så jag kan ju inte säga om det var bra eller inte så ikväll åker vi till Luca och kollar.

På onsdag ska jag med Fiammetta till Ravenna och förhoppningsvis shoppa lite. Hon har en 2 veckors bebis med sig och jag Snuff så vi får väl se hur många påsar vi kommer hem med. Kanske ingen..

Jag önskar rosa och vita mam air nappar inte i silikon till Tjoffs. Det andra materialet men jag kommer inte ihåg var det heter. Det är väl naturgummi eller något sådant. Det som är i ljusbrunt. Ok? ;0 )

Nu måste vi gå på lunch

Bye bye,
Mrs E

Typiskt italienskt 3

* De italienska kvinnorna mäter hur jobbigt och hur mycket de har arbetat med antalet ägg i pastan de knådade ihop igår till hela släkten. Då VET man liksom hur HÅRT de har arbetat.


Typiskt italienskt 2

* Titta på TV när man äter middag..eller ja, frukost, lunch och middag. Det spelar egentligen ingen roll om det är "ful" eller "fin" middag. TV:n ska liksom alltid vara på iallafall. Helt galet. Jag som inte ens fick ha på Ricki Lake i 3 rum från matrummet hemma för pappa..Nu ska TV:n hålla oss sällskap vid bordet.

* Stora överfula snortunga ryggsäckar. Från ålder 5-55 år. Ja Åsa, det är verkligen inte klokt det där med ryggsäckarna. Invicita eller vad tusan de heter. De är verkligen F U L a!

*
Svindyra bilar och överdyra kläder vs. Otroligt omoderna hem. Italienarna är glassiga utåt men har den mest fula standarden i överlag på hem man kan tänka sig. Men tänk ändå att de är No1 i inredning. ??

Söndag idag

Idag är det en solig-varm-underbar söndag och vi har varit hemma och storstädat precis hela dagen. Vid 12 åkte Mr Big ut med pojkarna och jag la lilltjoffsan som somnade på 2 sekunder. (Normalt sätt kan det ta ända upp till 45 sekunder innan hon somnar hihi). Jag satte mig och läste en gammal mama som jag just hade sorterat bort från hyllan. Där var Malin Berghagen på omslaget och i tidningen kunde man läsa en lång artikel om henne. Tidningen var från förra sommaren om jag inte minns fel och det stod att hon och Tommy Nilsson hade blivit familj igen efter krisen. Vad konstigt egentligen att läsa en sådan artikel när jag för bara någon dag sedan stog om dem i alla dagstidningar av skallersort att de hade skilt sig nu. En gång för alla.
Jaja, det är andra problem. Vår mörka hemska hemlighet som vi har i vår familj just nu och som vi alla går igenom går inte ens att beskriva. Jag skulle heller aldrig komma på tanken att skriva om det här. Men en dag ska ni få se. alla ska få se och framförallt veta sanningen som för tillfället inte verkar ha kommit fram. Eller det har den ju inte alls. Men det kommer en dag då allt ska bli fest. Det ska bli bra. Snart. Mycket snart.
I sommar är vi tillsammans!

I torsdags hämtade vi barnen från skola och dagis och åkte till Pesaro för att köpa present till "överlevaren" på Hermes men när vi kom dit så hade de inte färgerna som vi ville ha. Det fanns bara fula mönster i orange eller blått. Vi ville ju ha babyrosa. Det går ju inte att ge ett tantmönster i orange till en liten flickebebis som ska döpas. Där går gränsen.

Jag kollade på pochette på www.hermes.fr och där finns jätte fina mönster och dessutom i mjukrosa. I veckan måste jag åka till Bologna som är närmaste staden som har Hermes. Mahh..Kanske kan jag ta mig en liten tur på H&M också då. Och Zara :) Bologna är en rolig stad. Man vet aldrig vad som kan hända hahha.

I fredags var det fest på stora a:s skola. Det var jätte roligt med massor, verkligen massor med mat och sött som alla föräldrar så fint hade tillaggat. Jag skulle ha gjort en jätte god kladdkaka men jag kunde inte hitta receptet och kom inte ens ihåg halva så jag gjorde rosa maränger och 100 köttbullar. Jag hann se dem ta ut dem i trädgården och sen var de borta. Jag satte svenska flaggor i alla så folk skulle veta att det var polpette svedese och inte några jäkla fustitalienska köttbullar : )

Lördagen blev en ganska jobbiga dag. Den började bra. Mr Big tog med sig lilla a till butiken och tjoffsan och jag gick upp när de gick. Efter ett tag väckte jag stora a och allt var bra. Sen kom orkanen hem till oss tillsammans med Mr Big och lilla a. Det blev en helt galen eftermiddag som slutade med dåligt samvete efter att jag hade skriket mig galen till barnen som gjorde allt till en katastrof. Jag fick helt enkelt panik tillslut. Men fy vad man kan få dåligt samvete ;(

Frukost alla 5 tillsammans imorse. Städa städa. Nu är jag ute en stund och jag tror och hoppas att de andra har gått och lagt sig. Jag ville ta en sväng med vår turkosa Lambretta. Den är bara för underbar och man sitter med ett stort leende på läpparna när man kör den. Den är jätte roligt.

Ikväll är det middag uppe i bergen ovanför havet. Till Monte C, hos Giulio ska vi och äta, precis som förra söndagen. Det är så vansinnigt god mat där.


Önskelista igen då

Jo nu är det ju så att Snuff och lilla a fyller år och imorse ringde min mamma och undrade vad underbarnen vill ha. Listan jag skrev innan kanske ligger för långt bak i tiden så jag kan skriva de två huvudsakerna som de (förstås) båda berättade för mig att de gärna vill ha ;)

Lilla a vill väldigt gärna ha en ny cykel. Finns att köpa här i Italien. En riktig cykel så han också får hänga med på egen, precis som stora a.

Snuff önskar sig verkligen en sittvagn. Brio Sitty heter den hon helst vill ha. Gärna med suflett om det går att ordna. Helsvart eller beige/svart. Finns att se på:
http://www.brio.se/


Finns på babyproffsen och barnens hus ;)
Snuff vill även ha flicksaker som tex dockor
astrid lindgren dvd är alltid populärt. Pippi har vi alla. Madicken har vi inte, rasmus på luffen har vi inte heller.

Själv önskar jag mig verkligen en mobil på svenska :) Men jag är kanske lite för stor för att önska mig saker..men man kan ju alltid försöka hihi

Kom nu!!!!!!!!!

Vad roligt med många besökare

Det var ju bara en liten skara människor som fick äran att läsa min otroligt uppdatgerade ;) roliga blogg under en period så besökssiffrorna var ju inte så höga som de var innan jag satte lösen på sidan. Nu har jag sedan igår tagit bort lösen och användarnamn och BOOM blev det jätte många besökare igen. Det gör lite att man får mer lust att skriva. Tiden har jag egentligen inte mer av men lite mer lust och det är ju alltid något.

Min hollywood kompis Katia och jag ska iväg ikväll efter Pesaro på barnbytardag. alltså vi ska inte byta barn men barnen får byta och sälja leksaker och annat. Det ska tydligen pågå en hel månad och en kompis ska ställa ut alla sina saker där ikväll. Själv är jag lite blyg och kollar in läget först och sedan åker vi kanske dit nästa vecka och säljer lite. Det börjar bli mycket barnsaker hemma hos oss.

Hjälp, en lapplisa kom och sa att vi inte har betalat årskostnaden för min bilparkering. Mr Big flög iväg fortare än stormen nyss. Hoppas han kommer tillbaka snart för jag håller på att dö av hunger.

Bye bye

Och så var det torsdag

Torsdag idag. Jag är lite trött. Satt uppe till 01 inatt och sydde en råsiden kjol till Snuff. Den blev förfärlig. Sen kunde jag inte sova.
Idag har vi bara öppet halvdag. Skönt. Efter jobbet åker vi till Pesaro och köper den där presenten till "överlevaren" och tar en sväng på stranden. I Pesaro har Pavarotti sin sommarstuga..eller ja stuga av större modell kan man väl säga.

Mr Big måste till banken så jag måste sluta. Det har kommit en massa kunder redan. Bra men vi har inte hunnit göra det vi måste göra innan 12.30 då vi stänger. Telefonen ringer som om den hade blivit knäpp. Jag vill inte svara mer.

Jag ska försöka skriva oftare här nu men jag hinner aldrig skriva något intressant.
Mr Big tittar på mig hela tiden och pratar med mig medan jag skriver.

Jag längtar JÄTTE mycket till lördag 26:e. Hoppas ni kommer på morgonen.

Igår åkte vi hem till min kompis Imma. Hon är gravid och napolitanare. Det är jätte roligt att lyssna på henne. Jag tror hon är den mest underliga person jag har träffat. Om man vill veta vad en typisk napolitanare är så kan man åka hem till Imma. Särskilt nu när hon är gravid. Hon låg i sin Divan hela tiden och blev uppassad av alla. Hennes moster eller faster, eller kanske är det bara en hon kallar "Zia" var hemma hos henne när jag kom dit. Hon hade gjort 5 kg Gnocchi..Mio Dio..

Nu ska jag betala räkningar

Typiskt italienskt 1

* Gubbarna i baren som sittar där vilken tid som helst på dygnet och pratar med varandra, läser sport tidningarna, spelar kort och pratar om allt eller egentligen inget.

* Tanterna som sitter på sina plaststolar utanför husen. Timme ut och timme in

* Tröjorna som de knyter runt magen men på framsidan

Onsdag

Igår blev en riktigt mysig dag. Vi var på restaurang både på lunch och på kvällen. På kvällen åkte vi till havet och åt på Mr Big:s favoritstället. CDa..haaha.. allt blev jätte lyckat, barnen var så där super duktiga som det bara kunde vara. Helt perfekt. Vi kom hem vid 23.30.
Igår fick jag dessutom veta av skallermormor G att även min syster kommer med hit nästa lördag. Det skulle vara en överaskning men det tror jag inte att hon hade förstått för hon berättade så glatt att min morfar, mamma och min syster ska komma hihi..tokmormor..

Jag gjorde en lång svart kattsvans, ett diadem med päls och öron och så gjorde jag ett par schyssta glajjor av ståltråd och klädde dem med en vit tråd och så limmade jag fast låtsas ögonbryn på dem i svart päls. Det blev faktist riktigt bra. Stora a ville ha på sig dem resten av dagen.

Idag har jag och Tjoffsan varit på stan och fikat med ett par kompisar och sedan promenerade vi runt lite.
Gårdagens besök hos ögondoktorn resulterade i en vecka till med droppar för Snuff. Förmodligen har även stora a fått samma men det har inte riktigt brytit ut ännu. Helskotta.

Ohhhhh jag är överlycklig att de kommer och hälsar på nästa vecka. Hoppas klockorna kan stanna upp lite när de är här. En vecka går så bedrövligt snabbt.

Nu sitter jag och äter 3 askar jordgubbar som Mr Bigs-brors-frus-syster har gett oss. Hon är bonde. Eller heter det bonda på italiensk/svenska?

Imorgon ska vi åka till Pesaro. Vi ska köpa present till "överlevaren" där. En Hermes sjal. Rosa :)

Så här sa stora a igår
-Mamma jag prometti non bito piu mio naglar..Det ni, det kallar jag italosvedese


arrividerci


 


Underbara barn

image10Tjoffsan
image15Min lillprins a som alltid är lite smutsig runt munnen ;)

image12Snuffsan äter på Locos
image13Storprins a
image14alla mina under

Italienliv och födelsedag

Idag är det Mr Bigs 46:e födelsedag. Herregud vad många han har firat!

Hipp hipp hurra för Mr Big idag!

Idag började vi dagen med stor svensk jordgubbs/sommar/grädd tårta och champange. Massor med ljus på tårtan och många glada barn. Inga presenter dock. Ikväll ska vi fira lite mer på restaurang.
Dagarna flyger iväg och veckorna likaså. Det händer mycket som vanligt. Lilla S:s öga är inte bra än så ikväll ska vi till ögonläkaren igen. Han är bara här på tisdagar, annars är han i Rom och kollar ögon. Han är duktig och jag litar på honom men nu har S fått kortison i ögonen i en vecka och man kan inte ge mer och hon är inte bra så jag vet inte vad man kan göra mer än att kanske vänta bort det svullna?! Det är ju virus så det går väl bort av sig själv då eller?

På fredag har stora a avslutningsfest på skolan och han ska vara en katt ur Pinocchio och igår kväll mellan 20.30 och 23.30 skulle jag ha varit på skolan och sytt hans kläder..men jag orkade verkligen inte. Jag hade så himla mycket att göra igår så det var helt enkelt omöjligt. Jag får fixa det hemma. Jag hoppas det finns någon som kan visa hur man kan göra. De ska ha öron, svans, lappsyddabyxor, målning i ansiktet, glasögon och något mer.

Fredagen efter det är det lilla a:s tur med avslutningsfest men inga speciella kläder. På lördagen fyller han år och på söndagen ska vi på ett dop. Överlevaren ska döpas ;)

Sen kommer förmodligen min mamma och min morfar hit nästa helg någon gång. YIhuuuuuu
Hoppas min syster yster kan komma också och min bror..

I lördags var vi på barnkalas, stora a:s kompis antonini fyllde 5 och det firades stort på ett gummiland. Det var faktist jätte roligt med massor med barn och vuxna och stor buffé. Vi stanade i 5 timmar. På kvällen blev det fisk och skaldjur med Mr Big och mycket mys. Det behövs nu.

Nu ska jag skriva ett brev till vår skoleverantör i England.

Bye bye,
Mrs E

Jo, Åsa Jag förstår precis vad du menar när du skriver om skor och italienisering..Jag har dock aldrig klarat klackarna, men det är kanske mycket för att jag blir för lång också men även för att jag alltid har varit gravid eller burit ett barn i famnen. Men mina alla ballerinor sliter jag med hälsan. De skulle jag nog använda även om jag (fick för mig) att gå på gym.

KRaM!!!!!!


Tisdag

Hemma är det sjukstuga. Stora a mår inte alls bra. Han har haft jätte hög feber och på nätterna säger han jätte mycket konstigt. Feberyra.

Doktorn fick komma hem till oss idag eftersom det är röddag och jag ville inte åka till sjukhuset med honom och sitta i ett äckligt väntrum med 35 andra snorpellar.
Doktorn kom och konstaterade att han har dubbelsidig lunginflammation..lilla plutten. Han är ju jätte dålig.

Nu är jag iallafall på buitken en sväng för jag har varit hemma sedan i fredagskväll. Vi var bara ut i bilen en kort tur i lördags, eller var det igår och köpte glass på driven på mc donalds..

Nu ska jag snart åka hem igen och ta hand om min lille skrutt och sedan ska vi äta middag. Mr Big har gjort pasta igen och en massa andra godsaker. Jag är jätte hungrig.


Imorgon blir allt bra. Det ska det bli. Nu ska det gå UPPÅT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0