Igår kväll

Igår kväll åkte vi ut och gjorde lite sådant som barnen älskar. Vi åt middag hemma och sedan blev det gummilandet och små bilarna. Jag hade änkt lägga in lite bilder men barnen slåss så jag måste sluta. Jag skriver nog mer sedan. Kram


 

Kompisonsdag

God morgon!
Idag har vi Riccardo här. Det är Lilla A's kompis från skolan. Det är första gången han är här och han är helbusig. Det ska bli spännande att se hur det går. Igår jobbade vi som dårar i lägenheten och kl 15.00 var vi helt färdiga. Jag hade tagit av mig kläderna för att inte smutsa ner dem eftersom vi skulle åka och göra färdigt kontraktet. Min tröja i silke hade jag hängt på ett element och precis när vi skulle gå så tappade Big tröjan ner på golvet där det var en stor pöl av golvtvättmedel. Blått!
Jag fick gå på mötet med en blåblötfläckad blus. Kul. När allt var över kändes det som en enorm lättnad. Nu har vi bara källaren kvar men det är inte så svårt. Inga trappor utan bara att häva in i bilen och köra.
När vi kom hem tog jag min vnliga tur 10 km cykel. Det är så underbart skönt att ha kommit igång med något.

Här kommer lite bilder från igår kväll då mammas kompis Franco var här och hjälpte oss med våra örter som hade växt ur sina krukor. Han planterade om dem och gjorde ett nytt litet land. Sedan åt vi en härlig middag ute. Det var 30 grader varmt kl 22 på kvällen.


Lilla S ligger inne hos mormor och myser


Barnens favoritbil!


När jag köpte de små kycklingarna så var det 5 höns. Nu är det 4 höns och en tupp!


Vårat stall där hönsen och kaninerna bor.


Sibylla mat i Italien


Nattunderhållning på Italienska!


Franco och barnen plockar fikon. Det fanns en hel del mogna


Fikonträdet


Stora A letar mogna fikon


Färdiga landet. Ser ni salvian hur mycket vi har?!


Katten Anna Susanna FuffiBye!

E


Tisdags morgon

Hej!

Här sitter jag i butiken och rotar i papper. Big är och ordnar en massa dokument som vi behöver i eftermiddag när vi ska lämna ifrån oss lägenheten. Vad konstigt det känns men samtidigt är det otroligt lättande. Igår eftermiddag åkte jag och mamma till Rimini för att köpa lite saker. Direkt efter åkte jag ut och cyklade men det var efter 19 på kvällen och fy vad mycket jobbigare det var. Big var ute i grannens fruktodlingar och hade picnic med barnen. Jag tror det är det bästa de vet att göra.

Nu ska jag åka till lägenheten och städa det sista. I eftermiddag lägger jag in lite bilder.

Kram,
E

Cykeltur

Nu har jag kommit tillbaka från dagens träning. Det blev 40 minuter på cykel. Jag cyklade med Jovanotti i öronen och då går det bra.
http://www.youtube.com/watch?v=rookQ91ClQU
Jag cyklade förbi kronärtskockor, majs, pumpor, persikor, vattenmeloner.. Det är otroligt vilken underbar natur vi bor i. Imorgon tänker jag ta med mig kameran så jag kan visa.

Nu är bröden färdiga i ugnen. Barnen är hungriga och jag också.


Ballerina kladdkaka!

Herregud vad jag är sugen på något sött. Det är nästan 20 dagar som jag inte har ätit något sött överhuvudtaget. Jag hjälpte mamma med ett bankärende och kom på en annons någonstans här på internet. Ballerina kladdkaka! Fy farao vad gott. Det låter för gott för att ens finnas. Är det sant? Jag skulle väldigt gärna ha hela ballerinas sortiment levererat till min dörr. Omedelbart. Jag skulle äta upp varenda kaka på stört!WOW


Drömmen om Sverige

Jag är så himla ledsen att vi inte ska åka till Sverige i sommar. Det känns som en halv sommar när vi inte åker dit.
Just nu sitter jag och tittar på biljetter..de är jätte billiga dessutom. Skit skit skit
Jag vill verkligen åka dit. Jag längtar efter alla. Jag vill träffa lilla E. Jag vill bli myggbiten. Jag vill äta svenskt godis. Jag vill sucka och stöna över att det är så kallt. Jag vill att barnen ska få fiska. Jag vill väldigt mycket. Idag vill jag. Ta mig dit!HIPP HIPP HURRA FÖR MIN FINASTE SYSTER IDAG

Idag fyller min bästaste syster Jo 32 år! Hon är ute och guppar på haven just nu och jag har inte ringt henne än. Det är hemskt att inte kunna fira födelsedagarna tillsammans. Barnens, våra, jul, midsommar..

Hoppas att ni har det riktigt mysigt idag! PUSSSSSSSSSS


Söndag

Söndagsslapp idag. Vi har precis vaknat och ligger med alla barnen i sängen. Bibbi leker med kameran, Stora S äter en bulle och pojkarna spelar Nintendo. Jag och Big sitter och funderar ut vad vi ska göra idag. Det är väldigt fint väder och varmt så havet är ett exempel men vi är lite less på havet. Det blir förmodligen en promenad i grannens fruktodlingar. Det är riktigt mysigt.
Stor frukost ute till att börja med. Jag, Big och mamma kör på suoth beach dieten så vi får inte äta särskilt mycket. Men barnen får. Jag börjar få tillbaka lite former. 10 kg har nog försvunnit nu skulle jag kunna tänka mig. Jag började för 16 dagar sedan och det bara rinner av. Det är så skönt att sätta på sig kläderna och inte ha problem med att knäppa knappen. Vi har ingen våg så jag vet inte riktigt vad jag vägde innan och jag vet inte vad jag väger nu men det är nog ganska bra egentligen. Hur många kilon som försvinner är inte det viktiga. Det viktiga är att jag kommer till min idealvikt och det gör jag nog på det här sättet. Siffror blir man bara snurrig av.

På torsdag åker Stora S med mamma till Sverige. Det kommer bli riktigt tomt utan henne. Vi vet inte hur länge hon ska vara borta, hon har bara enkelbiljett.

Nu måste vi upp ur sängen!

Vi hörs!,
E

Full rulle och 8 ungar hemma

Igår var en riktig kalasdag här hemma. Stora S kompis Diego kom på besök och var här hela dagen. En mysig liten gosse som inte riktigt är van att vara ifrån sina föräldrar. När mina busar höjde rösten for han rätt upp i min famn. Han har inga syskon så han är nog inte riktigt van.

Efter lunch kom pojkarnas kompisar hit och det var helt plötsligt 8  barn här hemma. Mamma hade flytt fältet tidigt och Big jobbade. Men det gick jätte bra och dagen var över väldigt fort.
Det ösregnade igår så mellan blixter och dunder så sprang flickorna och Diego ut i regnet och dansade regndansen.


Bibbi med Cars kalsonger..Stora S i renget


Idag har vi slappar dag. Vi gör mest ingenting. Jag har varit ut och kycklat i 45 minuter för att röra mig lite och sedan har jag klippt en del av gräsmattan. Nu sitter jag här i sängen och funderar på framtiden. Jag undrar vad den ska gör med oss ibland.

KRAM,
E

Allt rullar på

Här i Italy rullar allt på som vanligt. I hög fart också. Det är redan första augusti och jag vet inte riktigt var sommaren tog vägen. Här är det ju iallafall mer än en månad kvar av sommaren och av sommarlovet framförallt.
Barnen börjar i skolan igen runt den 15 september ungefär. Vi är mest här hemma och njuter av huset, trädgården och friheten. Jag och Big försöker tömma lägenheten i stan men det går väldigt segt.
Igår kom nonna tillbaka hem igen. Äntligen, vi behöver henne här. Alla vi. Barnen blev som vanligt jätte glada när hon kom in genom dörren igår. Det är mysigt att se. De fick en massa presenter och plockgodis förstås.

Jag lägger in lite bilder från sommaren. Det får bli text i form av kommentarer till dem istället.

KRAM PÅ ER ALLA. Särskilt till vår lilla E D som kom i fredags. Jag är så lycklig för henne!
Sommarbarnen fick 7 ton sand till sandlådan i födelsedagspresent. Det kom en lastbil
som puffade av allt och åkte så vi fick skotta sant i några dagar.
Pojkarna är VÄLDIGT motorintresserade. Det blir många varv på minimoto
banan och på banor som dessa. De sätter sina systrar bakom sig och kör
biltjuvar. Vi har ju en hage som ligger i anslutning till tomten som är ca 1500 kvm
där vi inte riktigt vet vad vi ska göra. Pojkarna kom på den fantastiska saken
att vi kan göra en minimoto bana där. Tänk vad roligt de skulle ha!!Vad ska man säga? Min lilla Bibbi


Medan jag satt och letade igenom alla bilder så hittade jag de här två
finaste korvbusarna. Det är mina finaste I och M som jag träffar alldeles för sällan
men vi pratar varje dag på skype. Tack och lov att skype finns!!
PUSS BUSAR!


Har ni sett något så underbart?!


Lilla E D som kom i fredags firade sin födelsedag på olika håll.
Här med en prinsesstårta!


Bibbi badade i poolen idag.

RSS 2.0