Här sitter jag mitt i natten och funderar

Imorgon ska vi ha fest. Ganska stor fest. Hemma. Det är över 50 inbjudna och jag har ingen aning om hur många som kommer. Alla tror jag. Jag vet knappt vad vi ska äta heller. Jag bara lagar en massa mat och ställer in i kylen och förbereder och grejar. Vad jag däremot vet är att det finns en himla massa dryck. Hur mycket som helst. Det kommer nog bli bra. Mr Big är väldigt orolig. Det är han alltid innan den här festen som vi har varje år den här tiden. Vi firar vår stora fina a, som i onsdags blev 6 år gammal och så firar vi av året som varit och bjuder in våra vänner och barn. Det brukar bli väldigt roligt.

Tiden rusar iväg som vanligt. Det har varit mycket att ordna inför födelsedagen, festen, julen och butiken men framförallt mammas flytt. Den har varit hur lång och utdragen som helst men nu är hon på plats och det börjar bli väldigt fint. Det blir nog ganska trevligt när hon får in köket. Just nu har hon inte ens gas och vatten inne..det kommer en man från Hera och tar bort plomberingen den 23:e!!

Gårdagen blev det lusbehandling igen. Det är inte klokt vad vi avloppar oss hela tiden. Idag har vi städat, möblerat om, storhandlat och sedan på eftermiddagen var storbarnen hos nonna Å och jag och Sigge var hemma och bakade och lagade lite mer mat. Kvällen avslutades med fin middag hos nonna Å. McDonals..nu smakar det rå lök i munnen.

De här dagarna tänker jag mycket på mina små pärlor i Sverige. I och A. Jag längar efter dem så otroligt mycket.

Det vore roligt att boka in en resa i vår till Sverige. Med 4 ungar är det inte lika lätt att förflytta sig längre. Jag skulle nämligen vilja åka ensam ett par dagar och då måste det planeras.

Mamma åker till Sverige just när det roliga har börjat och stannar där mellan 4:e och 27:e januari. Sen tänkte jag se om det finns någon bra flyg för mig.

Nu är jag trött. Svintrött.
God natt.
Mrs E

Vill ni se nonna Å?

Här är hon:Här var det mycket att göra.

Det märks inte att livet och dagarna går fruktansvärt fort. Det är mycket att göra. Nonna Å har flyttat hit (?) galen som folk säger att hon är och det blev ett himla liv när hon kom hit. Vi börjarde flytten med att avboka lägenheten hon skulle flytta in i 1 timma innan flyttlasset kom. Alltså ett helt hem kom och vi hade ingenstans att ställa sakerna.

Det löste sig iallafall men jag fick ta samtalet till mamma dagen innan hon själv kom. Ja, hum hum, imorgon, då skulle du ju flytta in..men vi sa nej till lägenheten. Vi blev oense med hyrsvärden och tack och lov hade vi inte skrivit på något kontrakt än. Nu har vi äntligen ordnat det och imorgon får vi förmodligen nycklarna till den nya jätte fina lägenheten. Den har föresten 4 sovrum så om ni vill komma och hälsa på vet ni var det finns plats.

Sedan hon kom den andra december har vi mest flängt runt. Jag har hunnit göra fler ärenden på 2 veckor mot vad jag hinner göra på 2 månader utan någon som kan ta hand om barnen. Vilken skillnad.

I måndags var det helgdag här och imorgon fredag är det strejk. En helt vanlig vecka i Italien med andra ord. Imorgon på morgonen får vi veta när och om vi får nycklarna imorgon. Då kommer flyttgubbarna att lägga på allt på släpet, åka och montera upp en hiss för att hissa upp möblerna utifrån upp på terassen. Eftersom barnen är hemma från skola och dagis så blir mamma hemma med barnen, Mr Big får hjälpa flyttgubbarna så vi inte blir ruinerade på pengar och jag får hålla ordningen i butiken.

Just nu försöker jag ladda ner lite bilder från den senaste tiden här. Förra veckan var vi på en underbar konsert med Jovanotti. Bilderna blev inte alls bra men jag lägger in dem iallafall.

Lilla S ha haft 4 trasig öronhinnor och idag var vi på läkarkontoll igen. Hon hade båda öronen inflamerade. Plus ögoninflammation. Stora S har ögoninflammation och lilla a har precis fått beskedet att han är allergisk mot kvalster. Detta gör att vi har bestämt oss för att flytta omgåenede. Det medför nämligen svår astma för hans del och har börjat medicinering mot det. Det är inte priset vi vill betala för att bo här. Därför flyttar vi väldigt snart.
På toppen av Gabbice Monte 2 helger sedan

  
Gabicce monte för ca 2 veckor sedan..sen kom vintern på en dag. Vilken chock!

  
Underbara Jovanotti. Vi invigde mormor hemma hos med att gå på konsert.


Igår i Parma. Vad hände? Det var ju sol och klarblå himmel hos oss..20 mil norrut såg det ut såhär så jag och mamma vände och åkte till IKEA i Bologna.

RSS 2.0