Viva Italia

DET SNOAR!!!!!! Det ar helt vitt ute! 25 november i centrala Italien och det snoar! Alla verkar tycka att det ar jatte mysigt men vill ni veta vad jag tycker? Fruktansvart javla hemskt! Jag har inte flyttat till Italien for att fa se mer sno an i Sverige!
I sondags var vi pa stranden. Nasta sondag kan vi nog aka skidor till jobbet!

Na fy farao!

God morgon varlden

Mandag morgon och lilla S har sin 3 trasiga oroninflammation..(hinne?) pè 3 veckor.
Nu blir det till sjukhuset igen. Det gar inte att ge fler antibiotika kurer sa jag vet inte riktigt vad de ska gora.


God morgon pa er!

Mrs E


Lördags babbel

Jag läste för ett tag sedan en artikel, det kan ha varit Wendela på nätet men jag minns inte exakt. Iallafall handlade de om folks syn på gravida och mammor med barn i vagn och hur de ska göra och vara. Och när jag läste den där artikeln så blev jag så upprörd och irriterad och har många gånger tänkt blogga om den.
Den handlade om gravida som röker och mammor som dricker vin..med sina barn i vagnen bredvid.

När jag ser en gravid som röker så svider det i magen på mig. Jag skulle gärna slå ett slag i ansiktet på denne, MEN jag skulle ALDRIG säga något eller inte ens på något sätt få henne att förstå vad jag tycker. Och det här med vin.. Ja, jag kan nog tycka (för mig själv) att det inte känns helt rätt när man ser en gravid dricka vin eller annat med alkohol i. Det är ju så pass omskrivet det här med rökning och alkohol att det bara känns dumt. Jag själv levde efter alla regler och lagar man plötsligt får när man är gravid men det var enbart av min oerhörda rädsla för att göra något fel. Eftersom jag alltid har varit gravid i Italien så har jag fått dubbla regler eftersom de är olika i Italien och Sverige. Helt plötsligt var allt farligt.

Men tillbaka till vin och barnvagnar. VAD i hela friden är det för fel att dricka vin med en barnvagn bredvid sig? Visst, om personen i fråga blir full som en kråka och inte har någon annan som tar hand om barnen så förstår jag saken, men om man äter lunch eller middag och dricker ett glas vin, öl eller vad man nu vill till det så förstår jag inte felet?

Artikeln handlade om en reporter som hade låtsas mage och ställde sig på olika platser och låtsas rökte och drack vin. Detta blev så uppmärksammat att hon efter en timma inte stod ut mer och tog av sig förklädnaden.

Visst vet man att även passiv rökning är farligt för alla och det kan jag tycka ser hemskt ut med barn i närheten men vad gör ett glas vin ett barn som ligger i en barnvagn?

Här är det fullt hus och jag kan inte riktigt tänka medan jag skriver. Jag kanske skriver om det här sedan.

/Mrs E ickerökare men champangesucker

Nu förstår jag lite bättre..

..varför jag bokstavligen höll på att frysa ihjäl på cykeln hem från jobbet ikväll. +6 står det på termomentern! Alltså, det kan mycket väl hända att ni har det kallare än mig. Men jag LOVAR, ni kan inte frysa mer. Jag bor ju i Italien..i en liten stad med bara stenhus. Staden ligger nära havet och det är väldigt fuktigt. +6 här betyder svinkallt. Ja, jag skulle till och med kunna kalla det för jävla snorkallt. Jag fryser ihjäl.

Imorgon drar Big ner till en stad söderut på inköp. Vi måste vara vid autostradan hela big family innan 8. Sen åker jag med barnligan till alla skolor och dagis och sedan till jobbet igen.

Ikväll blir det mcd middag. Lyx va. Vi ska fetta så mycket vi kan. Fira att jag väger mindre än förra månaden kanske? Big ligger i sängen med lilla A. Han vill inte sova. Men det SKA han. Ikväll ska vi vara ensamma.

Hello

Har var det torka. Fan vad trist eller hur? Fint sprak ocksa har jag lart mig.
Shit, nu far jag parkeringsboter. Det ar nog meningen att jag inte ska blogga.

Men varfor?

Hey!

Nu ar jag har igen. Trasig dator. Darfor uteblir prickarna.
Det gar inte att ladda upp bilder heller. Jag har bara "modalita' provvisoria"..
Dagarna rusar fram. Vi har jatte mycket att gora. Jag har jobbat ganska manga eftermiddagar och Big har varit hemma med barnen.
Det ar fotboll, tennis och affaren. Vi cyklar, ater, ar pa stranden och busar. Sa gar dagarna..veckorna forbi.
Snart ar det jul men det kanns verkligen inte. Man ser det bara for att blomsterbutikerna har borjat med julgranar i skyltfonstren. I ovrigt skulle jag lika garna kunna tro att det fortfarande ar september.

Idag ar det tennis sa jag ska jobba pa eftermiddagen ocksa. M aker med barnen till klubben varje mandag. Vi haller pa att gora affarer med dem sa han maste dit.

Snart kommer var nya bil. Ah vad jag langtar. Var bil ar inte att lita pa langre och Bigs lilla bil kan man knappt fa in en fot i. An mindre 12 fotter.

Pa aterseende.
E


RSS 2.0