Dåligt bloggande idag

Det är dåligt bloggande på Italienliv idag. Gårdagen slutade med ambulans till sjukhuset. Det är krocken i februari som spökar. Jag blev totalstel från axlarna och upp till toppen sv huvudet. Inte ens att föds barn gör så ont. Nu ligger jag på sängen och gråter och har så gjort sedan jag kom hem från sjukhuset. Barnen är mina änglar. Det finns inga så fina som dem. Jag skriver när det blir bättre. Kram


Hos bagare bert

Spontan konsert hos bagaren


Hos bagare bert

Spontan konsert hos bagaren


December

December är inte min bästa månad. Nu närmar vi oss sluspurten och jag börjar bli riktigt sliten och trött. Big jobbar varje dag så nu finns det inte någon sorts avlastning alls och det syns på mig.


Axel 9 år idag

Våran fina fina Axel fyller 9 år idag! Han är stor nu. Det märktes till och med på hur han öppnade paketen imorse. Jag och Big gick upp 5.45 och gjorde iordning tortan. Vi hade dukat fest i matsalen och blåst en massa ballonger! Kl 6 väckte vi alla barnen och gick in och sjöng med pannkakstårtan med ljus att blåsa. Sedan blev det tårtmaraton och barnchampagneskålning och presentöppning. Han blev överlycklig för allt. I eftermiddag efter skolan åker han iväg med scout och ska sova uppe i kullarna med sina kompisar. På måndag firar vi med polismorsan och hennes familj på bowlinghallen. Det är Axels önskan av firande.


Bibi legge/läser Tex


Bibi legge/läser Tex


Bibi balla/dansar till Emil


Sigrid dansar till Emil


Testar


Bibi


Bibìstyle!

Bibi är den största modellnörden av alla barnen. Folk kan nog tro att jag bara har ett barn eftersom jag nästan bara publicerar bilder på henne men det är faktist så att hon älskar att vara framför kameran och det är hon som ber om att bli fotograferad och det är hon själv som bestämmer hur bilden ska bli. Väldigt ofta tar hon min telefon och fixar det själv. Här är ett exempel hur det blir då!


Min stora fina pojke!

Min stora pojke Axel fyller sitt sista ennummer imorgon. Axel är den finaste son och storebror någon någonsin kan önska sig. Han har det största tänkbara hjärtat. Imorgon på morgonen firar vi honom med pompa och ståt. Sedan blir det skola och på eftermiddagen åker han iväg med scout för första gången och sover borta. Det känns nästan lite vemodiges att säga att han har blivit så stor.

Lösenord!!!!

Hej fina vänner! Jag hade helt kommit av mig från bloggen men så när jag skulle tillbaka så kom jag inte ihåg att jag hade bytt emailadress och även lösenord så jag kunde inte logga in. Nu sitter jag och skriver från min iPad på bloggen. Jag har just gjort ett videofyme konto så jag kan lägga upp filmer. Bloggen kommer kanske ändra stil lite. Jag kommer att lägga upp fler bilder och även video. Det kan också tänkas att jag skriver texten på både italienska och svenska. Här kommer iallafall ett litet bildregn. Bibi är min stående modell, hon vill alltid vara med på bild och är lika rolig som hon göt sig på bilderna! Kram till er alla! Det var inte lika lätt att lägga upp bilder via iPad så jag får undersöka det först

RSS 2.0