Världens mesigaste

Hon har jag träffat idag. Men nu ringde Moster J så jag måste klä på oss och gå ner. Jag får skriva mer sen

Nu är vi i Sverige..

..och här var det kallt! Men det roligaste är att det verkar som att bara för att det ÄR juli så MÅSTE man trotsa vädret och gå i kortbyxor och t-shirt! Men det är ju faktist inte mer än +15. Det är KALLT! Iallafall så känns det väldigt kallt efter att  ha svettats ut skelettet ur kroppen. Jag svettades bort 5 kg på en månad. Även fast jag total frossade i glass!

Vi bor i en liten stuga på landet med hästar, kattungar, hundar och en himla massa människor som kommer och går och barnen är glada hela tiden. Det finns en iskall stor pool till förfogande men den har vi inte tagit så många dopp i än. Nu sägs det ju att augusti ska bli varmare än någonsin och då går det ju att göra lite mer somriga aktiviteter.

Imorgon kanske vi ska träffa Lotta och hennes pojkar.. Det längtar både stora och lilla a efter.

Nu måste jag packa ihop mitt kompani och gå hem till min syster som inte är hemma. Där ska vi sova inatt.
I stan. För nu är det sol och det är klart man åker till stan då..hmm

Hej svejs,

Mrs E

Vad kan jag ge för ursäkt?

Jo, jag har inte skrivit något här för min Vaio har dött och jag har just genom Sonys hjälp fått igång den igen..men allt!!!!! allllllllllllllllllllllla bilder på mina barn och andra mindre viktiga har försvunnit! alla bilder sedan lilla Snuff föddes hade vi i datorn och jag har inte hunnit göra kopior på dem än och nu är allt borta. Jag har faktist gråtit. Det känns överjävlajävligt!

På torsdag kommer vi till Sverige och stannar till 9 september. My god en hel evighet! Mr Big kommer den 14 augusti och innan det ska jag alltså ta hand om ligan ensam ;)

Vi ses väl där?

Kram,

Mrs E

Det här är den absolut, utan tvekan bästa dagen i våra liv.

Det är verkligen helt sant. Det är synd, jobbigt och tråkigt att inte kunna säga vad det är men lyckan är iallafall fullständig. Eller lyckan är så fel ord att säga för det är bara färdigt. Ja det är färdigt! Jag kan inte tro att det är sant.

Det kom en upprättelse tillslut. Vi visste att den skulle komma och det gjorde den. Idag. alldeles nyss.

Livet kan börja om från början. En dag i taget. Från och med NU.

RSS 2.0