4an


Jag har bestämt mig..

..jag kommer att låta bloggen ligga till den 10 juli. När allt är klart så får ni se om jag skriver mer då.
Jag har verkligen ingen lust att skriva. Det enda jag tänker på är iallafall bara det som kommer att hända. Vissa av er vet, ni andra kommer nog aldrig veta något. Jag är ledsen. Jätte ledsen. Det ligger där och gör ont i mig hela tiden.

Vi kanske ses efter 10 juli. Jag hoppas det för det betyder  UPPRÄTTELSE!



Jävla helvetes jävla skit!

alltid glada Snuff

image40

image41

image42

image43

Dagens dag

Herregud, så lilla liten i magen är alltså inte större än 2,5 cm? Det var den minste lille bebis man kan tänkas ha i magen tror jag ;) Jag mår fortfarande jääääätte illa. Det är så himla jobbigt. På förmiddagarna är jag dödens trött och på eftermiddagarna tar illamåendet över hela mig. Jag blir så fruktansvärt irriterad på det och måste verkligen skärpa mig för att det inte ska gå ut över andra. Idag 21 juni ska jag ringa och boka tid hos min läkare för första kontroll. Jag har väntat ett tag eftersom jag inte visste om jag ville ha samma som jag hade sist. Han har gått i pension och arbetar bara privat. Inte på sjukhuset alls och det skulle egentligen kännas bättre att ha en läkare som även arbetar på sjukhuset men det får bli samma gamle get iallafall. Jag ids helt enkelt inte byta. Idag är Mr Big i Firenze på mässa. Jag är ensam med Snuff i butiken men vi stänger nog 12.15 och åker och hämtar Lilla a. Han ville inte vila på dagis idag. Pojkarna är verkligen trötta nu. Det märks. Det blir bra för dem med sommarlov nu. Nästa fredag stänger skolorna igen och öppnar igen i slutet av september. Ohhhhhhhhh haha. 3 månader hemma. Hoppa mitt illamånede försvinner så vi kan hitta på en massa bus. Vi kommer att stänga igen butiken några dagar i juli och åka till havet och bara sola och bada. Mr Big följer med. Skönt.

På söndag ska vi på släktträff i ancona. Det blir nog roligt. Mr Big har roliga släktingar.

Imorse åkte Mr Big iväg klockan 5 för att hinna med ett tåg från en annan stad. Den korsar bergen och han behöver inte byta då. Stora a hörde när han stängde dörren och kom inrusande till mig, tände alla lampor och började yra efter Spiderman! Vart hade hans Spiderman tagit vägen som han somnade med i handen igår?? Inget att göra utan bara leta och vips så var hela barnaskaran uppe. Det var då i tidigaste laget. Vi kom hem sent från kalaset hos Edoardo igår också och jag hade sett framför mig hur jag skulle få ta med mig 3 sovande barn ner till bilen. Men istället hann vi bada, rita, titta på film, tvätta, städa och plocka. Vi hade det jätte mysigt imorse.

Nu håller Tjoffs på att vakna så jag måste avsluta här.

Jag kanske ska ta en chic bild på min mage så får ni se hur galet stor den är. (Eller var den kanske det innan också??) Folk frågar redan om det är en flicka eller pojke och för att veta det måste man ju vara ganska långt fram i tiden..Tänk om det ligger flera 2,5 cm bebisar i min mage?! HJÄLP!

image39
image38

Förstår ni??


Och ännu fler

image34En glad busa


image35Ännu mera glad

image36Gullbull. Lilla a skålar i mjölk till Snuffs kalasmorgontårta

image37Hemma

Fler bilder

image32LillSnuff skrattar HELa tiden

image33Stora a har ganska röda ögon..men då är det iallafall bevisat att han har pupiller. De ser man nämligen inte annars eftersom hela ögonen på alla barnen är svarta

Jag har ingen lust att skriva.

Idag är det inte roligt..
Jag sätter in lite bilder på 1-åriga lilla Snuff och hennes kalasbrorsor istället. De gör en mycket gladare


image26Lilla Snuff blåser ut sitt första ljus

image27 Snuffs pannkakstårta på morgonen.

image28Lilla Tjoffsan fick en docka..och blev ÖVERFÖRTJUST!!
image29Dockan gråter när man tar bort nappen och Snuff blev helst plötsligt jätte mammig..i sitt sätt att vara till dockan. Det var hur kul som helst. Det känns lite mysigt med dockor efter alla miljoner bilar som kommer flygande hemma i huset hela dagarna

image30Gullan






resterande juniplanering

15 juni. Inhandla presenter och tårtgrejer

16 juni: Snuff fyller 1år!!! Hurra hurra för lilla Snuff idag!!

16 juni: Mody fest i CS nya parken. arvids bästa tjejkompis fyller 3. Fest på eftermiddagen

17 juni: Iacopino och Pietro fyller 1. Kalas i parken på kvällen efter havet.

20 juni: Edoardo fyller 3. Våra kompisars son och även pojkarnas kompis. Fest hemma i deras trädgård med massa mat och rött bubbel. (Mamman kommer från Reggio Emilia)

22 juni: Pizza fest med alla föräldrar, lärare och barn från Stora a:s klass. Firas i Ravenna

24 juni: Släkt träff i ancona på något slott.

26 juni: Ja ni vet ju själva ;)

Sen vet jag inte mer. Tur jag skriver det här för annars skulle jag glömma bort det. Klockan är just nu 12.15 och jag har ännu inte inhandlat det minsta paket än. Hur ska jag lösa det här??
Inte har jag varit på banken och tagit ut pengar heller. Och som alla vet är ju banken stängd på lördagar..och jag har fått fel


Blandade bilder

image21Mina guldpojkar i CC

image22Världens största doptårta. Den här tårtan bjöd "överlevaren" på när hon döptes..bland annat..

image23 Här i trakten bor vi. Fast i en stad..
image24Blomsterfaran Mr Big..Ja ni vet vad som hände när han skulle leverera dem till barnens mormor HaHa!!!!

image25Snuff och vår söta kompis Iacopino

Wohooo

Äntligen har jag bokat biljett till Sverigeland. Jag åker med barnen 26 juli och Mr Big kommer den 14 augusti. Sedan åker vi tillsammans hem 9 september. Ohh vad det ska bli skönt. Hoppas det är blå himmel men svalt där för jag antar att jag kommer att vara trött på värmen när vi kommer dit.

allt är inlämnat för dagiset också. Sista dokumenten i sista minuten. Bokstavligt talat.
Det känns bra. Hoppas Snuff också tycker det när hon ska börja. Svar får vi i juli.

Kram,
Mrs E


Typiskt italienskt 7

* Något som bara kan vara typiskt italienskt är att det just nu på våra stadsbussar här i stan är totalt överklistrade med porr reklam. Eller som det står SEXY BaR! Och så är det en massa gogo dansare nästintill nakna. Det är en ny club som har öppnat vid havet. Hahha det är så vansinnigt typiskt italienare. Jag skulle gärna se den reklamen på svenska stadsbussar. Det skulle bli sådana skriverier!!

Typiskt italienskt 6

Italienska ljud

* De italienska tanterna sätter igång tidigt på morgonen och det hörs! Hela kvarteret klonkar och klinkar redan vid 5.30. Lunchen, eller är det kanske till och med middagen de tillagar den tiden på morgonen? Glas som kastas i soptunnor (tror jag iallafall för det klingar som glas) Iallafall så är det ett harmoniskt och mysigt ljud. Det gör mig inget att vakna till de ljuden på sommar mornarna.

* 12.30 när alla butiker stänger för lunch så stänger de även ner "plåtdörrarna" och det där ljudet när de drar ner dem (ser ungefär ut som gamla garageportar) det är så typiskt italienskt. Om ni någon gång kommer hit på semester så gå ut strax före 12.30 så får ni höra själva. Det är som en liten konsert varje lunch. En egen symfoni.


En bekännelse ;)

Vi ska få ett till barn.. Hahha

Det känns helt otroligt underbart och ofattbart roligt. Vi är suuuuper glada!

Så nu vet ni det också.

Kram,
Mrs E


Mycket att göra idag

Jag kan inte hitta alla d o k u m e n t som ska lämnas in med dagisansökan till lilla snuff. Vad ska jag göra??

RSS 2.0