Heeeej

Hej!!!!
 
hur har ni det alla? Jag är så himla skriv sugen och jag älskar att blogga men jag vill börja på annat ställe. Jag vill ha en mer personlig blogg, en som är mer i min stil layoutmässigt. Jag har inte tid eller kunskap att görà den själv. Någon som har tips?
 
Vi är här i vårat fina Italien. Landet som jag älskar att hata men som jag aldrig vill lämna. Ibland, på grund av jobb tänker jag mig ett liv i Rom eller Milano för att kunna få jobba mer men jag kommer inte att ge upp. Jag vill inte lämna alla fina vänner jag har fåtta här och barnens hela kompis gäng. Det skulle vara fel. En vacker dag kommer jag sitta där och fundera på den här stunden som jag från sängen ligger och tänker på och tänka att det kanske var lika bra för att kunna uppskatta allt lite mer.
 
Våra dagar består mycket av skola. Svea har börjat i ettan, Arvid går i trean och Axel, min stora fina Axel går i femman. Sista året innan "högstadiet". Lilla Sigrid är kvar på dagis men fyller snart 5 år så så liten är hon inte längre.
 
 
Så här ser du ut fram till midnatt nästan varje dag. Läxa läxa läxa. (Fast den här bilden är från igår natt när jag satt och gjorde engelska läxa med Axel. Arvid ritade teckningar till mig för att inte somna.
 

RSS 2.0