5.30

Det var då jag valde att gå upp idag. Eller valde, det gjorde lilla S och Stora S. De vaknade då och eftersom vi bara hade en napp till dem båda att dela på så somnade de inte om på en gång. Med deras latte tog det visserligen inte lång tid men under tiden Mr Big gjorde iordning den gick jag upp och hängde tvätten där jag även lagt i 7 par tygskor som måste torka till idag. När tvätten var hängd var jag naturligtvis redan för vaken för att kunna somna om igen och låg och planerade dagen en stund i sängen. Efter allt för mycket resonemang med mig själv kom jag på att det var lika bra att stiga upp och nu håller jag på att packar inför resan imorgon. Den startar väldigt tidigt.

Igår fick vi äntligen hem bilen också. Skönt. Den har varit på lagning sedan i måndags morse. Ett tips till er, lämna inte in bilen på lagning om ni har 4+1 barn samma vecka som ni ska på en månads lång resa med hela familjen och det är 100 grader varmt ute (vilket naturligtvis gör att man inte kan göra alla ärenden gående med hela ligan barn). att vi var med bil igen firade vi med middag i bergen.

Idag måste jag göra så fruktansvärt många saker. Banken, åka och tvätta vagnarna på biltvätten, hämta mattor och lämna på tvätteriet, handla mat, skjutsa V till havet. Lämna våra Ninjas till Mr Big's brorsa. Köpa en massa småskit. Tvätta, packa, kolla pass. Ringa pappa om vem som hämtar vid Skavsta. Vem blir den lycklige? Göra ärenden åt Big. Och samtidigt ta hand om ligan, laga mat, diska, plocka, städa.

Men EN sak borde jag inte göra.. sitta här och blogga.

, bye bye..nu har jag lite att göra.

Här är jag..bagaren, morsan och köttbullerullaren  
Blanksvettig i ansiktet och allt..


Svar på tal

Javisst kan Mrs E rulla ihop några köttbullar med gröna ärtor. MEN som sagt, varje önskan har ett krav. För familjen W blir det en grillkväll vid poolen. För varje beställd middag.. Ooops

Jag har ju sagt det förr. Duka långbordet och blås upp badbollarna för nu närmar vi oss med stormsteg!

Igår

Jag orkar inte skriva nu så jag lägger in bilder istället..

  Ja så här ser hon ut. Surpippan/Prinsessan..som gammnonno säger

Fy farao

Vad lite jag fick sova inatt! Jag är redan uppe! Det känns inte bra. Jag såg här på bloggen att jag gjorde mitt sista inlägg för 6 timmar och 12 minuter sedan. Men jag gick inte och jag mig då. 4 timmar sov jag. Fan vad knäppt! Nu kommer jag ju att vara bajstrött hela dagen. Åhhhh vad tråkigt. Varför sa ingen åt mig igår??Mrs E, nu går du och sover!
Och om jag inte lyssnar då..
Då blir det hårdhanskarna.
Mrs E! NU GÅR DU OCH SOVER!Jag älskar..

Det är så härligt att lyssna på musik från "förr". Det kommer upp en massa sköna känslor och jag blir lycklig. Musik betyder och gör verkligen mycket.
Den här sitter jag och lyssnar och tittar på flera gånger per dag, och jag NJUTER!!

Me ♥:


Titta, lyssna och njut ni också.

Det är så jävla sent nu ska ni veta. Men jag gick upp svinsent imorse och har sedan legat på stranden till 9 ikväll sen brakmiddag hemma med vår brasilianska och hela ligan. Nu sover de men jag sitter här och tittar, lyssnar och njuter..som sagt. Och tänker på dåtid. Dåtid. Älskade.

Gamm Zia: Du får den röda pastan om grillmästeren ställer till med kalas vid poolen för 100 personer en varm augustikväll. Deal?

StorBror C: Jag är en jävel på bullar i ugn!


Självklart

Självklart bjuder jag på bullar! Kom ni. Så här blev de:Ja menar..jag är ju inte den som är snål..men flygbiljetten får ni stå för själva.

Jag bakar..

..kanelbullar. Därav min bloggfrånvaro. Det är 120 grader varmt ute och 125 inne. Skönt! Jag älskar att bara bullar i värme.

RSS 2.0