Något lite gladare

På eftermiddagen kom jag på att jag skulle behöva handla mat och både stora och lilla a ville göra det så vi satt och väntade på att Tjoffsan skulle vakna. Vid 17 var vi tvugna att väcka henne och då gjorde hon som vanligt. Hon ställde sig upp i sängen och skrattade!
Ohh mina gull de är så mysiga.
Sen sa jag att alla 3! skulle sitta i kundvagnen och vara DUKTIGA! och oj, jag är så stolt över mina små busar. De satt som ljus i vagnen. HELA tiden! Inte ens en gång frågade de efter något, jo Stora A bad  att få färnkål. Hihii givetvis fick han det. De frågade inte en enda gång att få gå ur vagnen och Tjoffsan satt och skrattade åt alla som följde oss var vi än gick med blickar och kommentarer. Jag kände mig verkligen som en stormorsa! En lyckad sådan ;)

Idag känns det bra.

Vi var till slaktaren innan och köpte filetto. Det gick också bra. Stora A satt i bilen och lilla A följe med mig in och Tjoffsan kröp på golvet.

Jag handlade med manicken så jag skulle kunna packa ner maten medan jag handlade och när jag kom fram till kassan så skulle jag betala 55 euro..och så sa kassörskan att jag hade 34 euro bonus! Ding ding, BINGO.

När jag kom hem stod Mr Big och väntade på oss på parkeringen och hjälpte till att bära upp maten och lagom inpackat i kylen så ringde det på dörren. Det var prästen som skulle benedire huset. Jag undrar varför vissa dagar blir så lyckade? Inte för att jag är troende men det var ju ett ganska skojigt avslut på dagen.

Nu ska vi äta vår middag och sedan ska jag slappa på soffan en stund. Igår somnade jag klockan 21 tillsammans med pojkarna ;)

Men mina tankar är ändå hela tiden med er i Sverige. Kom ihåg det!

PUSS


Klänningar och homofobi

Jag tror jag skrev tidigare om klänningarna som Snuffsan S fick av sin mormor och gammelmormor och morfar. Det var förstås till Tjoffsan men jag tycker de är så fina och frågade om stora A och lilla A också ville prova dem. De är ju riktiga tyllklänningar. Jag ska lägga in en bild så får ni se. Iallafall så tyckte stora A att det var så roligt att dansa med dem när tyllet formade sig som en sol runt honom och han ville så gärna ha på den när Mr Big skulle komma hem. Självklart sa jag och när Mr Big ringde på dörren så slänge han på sig klänningen..men reaktionen från pappan var verkligen chokerande. Han blev fullständigt vit i ansiktet. Ahhhh men herregud du är ju ingen flicka!!

Guuuud vad jag blev arg. Vad tror han egentligen? Han skulle ju inte precis gå till skolan med den, han ville ju bara dansa till en solform. Och dessutom var han supergullig ;) Jag tror Mr Big har lite fobi allt.

Han sa iallafall åt honom att ta av sig klänningen. Synd. Jag får väl låta honom dansa med den när inte Mr Big är hemma i framtiden. För jag tror iallafall inte att en liten pojke formas till att bli transa eller homosexuell bara för att han vill dansa med en tyllklänning hemma någon gång ibland.

Nu måste jag fortsätta städa.
Jag har redan putsat fönstren, strykt kläder, bäddat alla sängar, satt på en tvättmaskin, tömt diskmaskinen och lagt in nytt och skrivit på bloggen och klockan är bara 09.18!

Jag är så ledsen..

Så här ledsen visste jag inte ens att man kunde vara. Allting känns fullständigt värdelöst. Ointressant och väldigt hemskt.
Hur kan människor vara så fruktansvärt elaka? Hur kan världen vara så hård och elak? När ska allt detta ta slut?
Jag åker snart tillbaka till Sverige igen. Vi ses då.Jag saknar er så.


Hemma

Det är så skönt att vara hemma igen men OJ vad det regnar här! I Sverige blev det tydligen vår också när vi åkte. Skönt för dem iallafall.

Idag fyller Mrs E´s mamma 55 år! Hipp hipp hurra för dig idag! Hon fick en grej som hon inte hade en aning om vad det var av oss ;) En Ipod. Men när hon tagit reda på vad det var för något så blev hon jätte glad. Äntligen kan musiken följa henne var hon är GÅR..för går, det gör hon mycket!!

Grattis mamma! Jag hade så gärna varit med imorse!

Idag kommer Storebror C´s pappa till Sverige. Stormor ska hämta honom på flygplatsen. Vilken tur han får lite sol så han slipper lappsjuka den här gången ;)

Mr Big skjutsade pojkarna a till skola och dagis imorse. Vi vaknade jätte sent! Stora a ville inte vakna, jag försökte med allt. Han fick vattna blommorna, han fick frukost på sängen, han fick se på film men inget ville väcka honom. Då viskade jag honom i örat att vi skulle ringa nonna i Sverige som fyller år och då flög han upp i sängen. Det är verkligen helt sant. Han satte sig spikrak och började sjunga för att öva innan vi ringde upp. Jag tror nog att våra rossliga morgon röster iallafall gjorde en ganska fin sång. Vi var ju 5 stycken som tog i!

Snuffsan S och jag gick ut vid 10 och nu är i butiken med Mr Big. Jag försöker få tag på pediatran för lilla a är alldeles prickig fortfarande. Jag har aldrig sett något liknande.

Nu ska jag ringa henne igen. Det är bara upptaget hela tiden.

Jag vill att idag ska bli en dag att minnas med glädje. Flickvännen M, det är ju den 27:e idag..som mest imorgon den 28:e OK?

Kram alla!

Nu är jag klar i Sverige för den här gången

Det är konstigt men det känns alltid lite vemodigt att åka hem till Italien igen. Jag har ju sagt att det är där jag känner mig hemma, och det gör jag också men just innan jag ska åka dit efter en tid i Sverige så kommer det många tankar.

Jag är inte riktigt färdig här än. Det blev inte klart det som vi alla hoppats så på.
Jag ska tänka på er alla varenda minut av min tid. Snart är det över. Ni alla vet vilka ni är.

Ta hand om varandra, då blir man starkare. Jag klarar mig där. Ni måste komma ihåg att inte vara rädda för att berätta. Det är värre.

Nu måste jag gå och lägga mig. Snuffsan S sover och klockan är 22.11 dagens tid. Inatt ska jag gå upp klockan 03.00..men det är ju om man ser från tiden som är just nu redan klockan 2..för det är ju tomrum inatt mellan 2 och 3. Det är väl självaste fan att det ska bli det just när jag ändå måste upp före tuppen. Det är inte mänskligt att sätta en flygning före 7 på morgonen. Pappa kommer och hämtar vid 4. Jag har ju lite packning att fixa med på Arlanda så det är bäst att vara ute i god tid.

Hemma regnar det. Jävlar! Jag som ville sätta på Tjoffsan sin nya fina poncho som jag köpte på Noa Noa häromdagen. Här i SveaLand var det ju lite väl kallt för den. Oh oh oh, hon fick världens finaste ballerinaklänning av sin gammelmormor och gammelmorfar idag och vips så kom även mormor med en. Så på pärlgaljar bär vi hem en rosa och en röd dröm. Ohhh det är roligt med ballerinagrejer.

God natt, nu ska jag få min skönhetssömn.

Imorgon får jag träffa mina underbara A:n!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag tror jag har längtat ihjäl mig.

Jag är för trött för att orka skriva saker som har mening

Det händer för mycket. Alltså det händer verkligen för mycket. Allt bara snurrar runt mig. Världen känns helt konstigt. Jag känner mycket och känner samtidigt ingenting.
Imorgon är det bara 2 dagar kvar till jag åker hem till mina gull. Mysigt.

Jag är trött och har ätit alldeles för mycket lösgodis. Klockan 21.30 ikväll blev jag helt hysteriskt godissugen och gick till Konsum med någons flickvän M som vi träffar väldigt mycket just nu. Jag vågade inte gå ensam. Mitt i stan..haha
Mycket godis, glass och annat. Mm.

Nu ska jag gå och tvätta bort galasminket ;) och försöka hoppa ner i säng utan att väcka lilla snuffsan S som sover. Igår var hon helt galet besvärlig i sängen. Hon drog i mina dubbelhakor tills jag nästan ville skrika åt henne. Stackars lilla snuffsa..Hon vill ju bara gosa. Men jag tycker inte det är gosigt att bli dragen i dubbelhakorna.

Tidigare hade hon grejen att pilla upp sina små fingrar i näsan och klyva näsborrarna i flera delar med sina vassa naglar. Så ville hon göra när hon var trött och skulle sova. HERREGUD!! Det är hemskt!!!!!
Men jag kommer nog att sakna det när hon slutar haha

Jag har köpt för små badräkter och badtrosor till snuffsan men jag kan inte hitta större någonstans. Jag håller på att bli tokig. Och snygga jeans till pojkarna.. Jag hittar men så har de inte kodbetalning..jag har ju Mr Bigs creditcard ;) Tacka vet jag italien. Där kan man ta vilket kort som helst, tillhörande vem som helst och betala med. Inte så krångligt. Bara butiken får betalt så är de nöjda. Om de frågar säger jag att det är min mans, men jag är ju egentligen inte ens gift.

Nu när jag ändå är inne på giftemål. Jag vill gifta mig. Varför går det inte att bestämma var, när hur? Tur att jag vet vet jag vill gifta mig MED iallafall. Annars vore saken ett verkligt problem. Jag är inte troende. Jag är inte katolik. Jag är inte född i ett katolskt land. Jag bor inte i Sverige, har inte konfirmerat mig (jag vet inte ens hur det stavas) och jag har gått ur svenska kyrkan. Men jag vill inte gifta mitt i stadshuset. Vad ska vi då hitta på? Om ni har förslag så lyssnar jag gärna. Jag vet att en viss M vill att vi ska gifta oss så hon får gå på flärdig fest i Italy.

Nu är min 88:an slut och alla håller på att släcka lamporna. Herregud vad de sover tidigt i det här hushållet. Nu är det bara att gå och lägga sig vare sig man vill eller inte.

WOaaa, jag orkar inte tvätta bort sminket. Hur ska jag då kunna gå och lägga mig?

Jag vill ha. Vet ni, jag vill ha så himla många saker. Massor. Allt. Dagens minst viktigaste. Jag är erkänd haberoende.


God natt

Föresten du bloggare..jag hoppas för er skull att det är er tur inatt. Kram och lycka till.


Onsdag

Alltså är det inte så många dagar kvar till jag och lilla skruttan S åker hem till vår lilla familj igen. Guuud vad jag längtar efter alla mina pojkar!!

Lilla A får kortison creme varje dag på hela kroppen för alla prickar. Pediatran sa att det var eksem men det tror jag inte på och oftast när jag inte tror på en sak så har jag rätt! Alltid bäst ;)

Jag vill inte ge kortison till mina barn. Aldrig. De har ju astma också och då vill alltid pediatran att de ska inhalera kortison men jag vägrar! Det ska mycket till innan jag ger det. Nu är jag ju inte på hemmaplan så det här gången får Mr Big ta hand om det och han litar förstås på Dott.ssan. Fan!

Skruttan S ligger och sover i sin vagn. Zia Succo har precis kommit in från sin morgon jogg. Oh vad jag blir avundsjuk på alla som ORKAR sporta. Alltså, jag orkar inte ens planera in det i min vardag. Det går inte. Jag har gjort så många försök men det tar helt slut på mig. När man har 3 barn och den äldsta precis fyllt 4 år så har man ganska mycket att göra. Man sover väldigt lite och kan inte, vare sig man vill eller inte, sitta ner under dagen.

Våra dagar brukar starta ca 06.00 och sluta vid 00.00 och däremellan har vi att göra precis hela tiden. 7 dagar i veckan. 365 dagar om året. De timmar vi sover på natten är alltid avbrutna mellan 2-10 gånger. Det finns inget sätt som jag ens kan förklara hur allt går till. Hur man orkar. Det gör man men jag tror att jag inte kommer att förstå HUR vi tog oss igenom den här tiden om några år.

Jag är iallafall lycklig. Jag är lycklig att jag har blivit mamma till Stora A, Lilla A och lilla Snuffsan S. De är 3 sagolika barn som ger mig och oss så mycket glädje. Det är en lycka att ha dem..även när de är vakna på natten ;)


JAG ÄLSKAR ER!

Idag börjar en ny vecka

Och jag har stora förhoppningar för den här veckan.

Igår gjorde vi inte så mycket. Vi tog en promenad på stan bara. Jag hade fått ett konstigt anfall på morgonen så jag ville ut och gå lite men det kom tillbaka 2 gånger till. Jag höll på att svimma. Det var jätte läskigt. Det kändes som om jag gick på en mjuk madrass. Zia Succo/min syster som blev orolig när vi var här hemma första gången ville ringa efter ambulans men jag frågade efter mamma. Och mamma kom som i ett spjut med pyjamas och regnkappa ;)

Nu ska jag ringa mammas familjedoktor och fråga vad det kan vara. Under sista graviditeten hade jag väldigt mycket sådan här men nu är jag ju inte gravid..

Det går nog bra.

Lilla A hemma är hel prickigt säger de. Han var det i flera veckor innan jag åkte men bara i armvecken. Nu är han prickig överallt. Ingen feber och inget annat. Någon som har en idé på vad det kan vara?

Han ska vara med Mr Big/Babbo M på jobbet på morgonen för naturligtvis så är inte pediatran på stället förän på eftermiddagen.

Snuffsan S var lite bökig inatt. Jag vet inte vad hon höll på med med det var cirkus i sängen hela natten.

Tidiga morgonar är något den där tjejen gillar också. Men faktum är att jag börjar lära mig att tycka det är ganska skönt att vakna klockan 6, men då vill det ju till sig att man går till sängs med le galline ;)
 
Nu ska jag äta frukost.

Auf widersehn som zia succo skulle ha sagt


Ja just ja,vi åt vedungsbakadpizza igår som en av stadens massa italienare hade bakat. Den var helt ok men när man hämtar pizzansjälv så blir den ju så där seg. Dessutom luarde killen mig på 20 riksdaler. Bra service?

Ser ni några bilder eller?

För det gör inte jag..


och det är..

..italien. Det är där jag hör hemma. Det är där jag vill vara. Det är där min familj finns.

Det finns så många positiva och negativa saker både med Sverige och Italien men det är ändå i Italien jag verkligen känner mig hemma. Det är en mysig känsla att inse men det är också lite sorgligt att känna så om Sverige där min övriga familj finns. Och där jag också är född. Jag saknar min familj när jag är i Italien. Precis varje dag.
Men här i Sverige känns allt främmande och jag kan ju inte precis säga att jag blev överförtjust imorse när jag drog upp gardinen och såg att vägen är snötäckt och att det faktist är snöstrom. Vad sjukt!

Nu är det en vecka kvar till jag åker hem. Jag har redan pratat med Mr Big och buspojkarna idag. De ska till stranden!! Vad ska vi göra? Ta på oss skidorna och åka en tur?


lite klagos, lite nostalgi, lite sorg. 


Jag har insett

var det är jag känner mig hemma.

Igår var en ok dag

Vi var ut på landet på morgonen och gjorde lite bra men jobbiga saker. Men vi hade också frukost dejt med en tjej. Det var bra.
Vid lunch åkte vi till metropolen Sala. Där tittade vi på Sig A.s nya restaurang och han ville så gärna att vi skulle se alla tapeter och godkänna dem så det gjorde vi.
På eftermiddagen blev det hadla mat, hämta stormorsan från jobbet, skjutsa henne på äventyr och så hem och äta middag och se på Let´s dance.

Allas stormorfar Lasse fick äntligen åka ut. HA vilka problem det skrivs om i tidningarna i Sverige. Tänk om världen kunde vara så mysig att det bara hände saker som att Lasse Brandeby åker ut Let´s dance. Tyvärr så är det ju inte sanningen och definitivt inte i vår familj just nu. Det är tungt nu. Jobbigt helt enkelt.

Idag tar jag med mig flickebarnet och åker ut till ön till skrytmorfar och lunchar. Sedan får vi se vad som händer på eftermiddagen.

Måndag. Ja det ska bli en bra dag. En dag att komma ihåg!


Jag är arg och besviken!
Spara tutto!

Torsdag

Idag har det hänt lite saker. Positiva skulle man väl kunna säga. Anledningen till att jag är i Sverige är privat så det skriver jag inte om här men det går nog lite framåt iallafall. Vi hoppas och vi kämpar hela tiden. Alla tillsammans.

Idag var vi ut till det ställe vi skulle till och gjorde ett ärende där. Sedan var vi en sväng på stan. Väldigt kort för de ringde efter oss från stället vi var på innan..sen gick vi och hadlade på en stor mataffär..

Många pengar blir det på barnmat och blöjor. My god!

Ikväll ska vi äta middag med stormorsan som snart kommer. Det blir något gott som Zia Succo håller på att laga till nu.

Lillflickan gråter och jag söker jobb åt en person som vill bo i samma land som mig. Där är det föresten mycket varmare än här. JAG FRYSER!

Nu är jag och lillla S i Sverige

Vi kom hit som en raket. Det bestämdes hux flux i måndags och igår tisdag åkte vi. Det känns bra att vara här men herregud vad jag saknar mina pojkar. Jag vill inte vara ifrån dem när de är på skola och dagis och nu ska jag vara här i 12 dagar utan dem. Undrar om de blir mammiga sedan när jag åker tillbaka. Stora A grät jätte mycket när jag pratade med honom på telefonen igår, men han hade tydligen varit lugn innan berättade Blonda J.

Men det blir nog bra bara jag tar med mig en helikopter med telecomando till Stora A och 2 hästar till Lilla A..

Nu håller lilla pluttan på att äta jord ur växten här hemma hos Juice.

Bye bye


Nu ska jag

börja packa. Alla kläder ligger skrynkliga i en hög på golvet.
Jag följde med pojkarna till skola och dagis. Herregud hur ska det här gå? Jag saknar dem redan.

Det är lite bråttom. Flyget går 13. Nu är klockan 10.

Vi ses snart!
Puss

..

Jag vet inte vad jag ska säga. Imorgon kommer jag. Jag längtar efter er! 

PUSS!

Söndag

Mr snygg ligger och sover med tjoffsan. Buspojkarna A och A leker med DVD.n
Idag har vi bara varit ut en liten sväng på förmiddagen. Det blev 2 filmer, mat från ett ställe hem. Mr Big fick dricka en flaska rött själv. Jag orkade inte vara med ;) så nu sover han gott haha..det verkar ju som värsta alko karln ju.

Maten god under tittande på Superman returns. Pojkarnas val.

Nu vill de se den igen och jag måste som vanligt gå på toa. Jag var bara in en sväng och skrev lite på en artikel.

Ciao!

Det här skrev jag i bilen i torsdags 8 mars

Jag har fått order om att skriva mer på bloggen av mina beundrare så jag får väl ta och göra det då.Undrar om man kanske ska starta en fanclub, eller kanske helt enkelt göra bloggen till en betalblogg. Med alla nyfikna läsare jag har på sidan så skulle jag nog kunna tjäna en hel del pengar på den. Men då kanske det är bäst att jag skriver lite oftare..och det vet jag inte om jag har lust med. Jag har svårt att göra saker på beställningJust nu sitter jag i bilen på väg tillbaka till Staden med stort F. Hemma alltså.

Vi har varit i Parma på jobb jag, Mr Big och tjoffsan. Tjoffsan, var inte det Nils Karlsson Pysslings kompis grannes katt föresten?Hur som helst min tjoffsan är inte en katt. 

Nu ska vi åka rally hem på autostrada för att hinna hämta pojkarna på skola och dagis. Vad har hänt då? Tja, ganska mycket men jag vet inte om jag kan skriva allt det här. Det tar ju sådan tid. Det händer nämligen saker hela tiden.I söndags var vi på stranden och på måndagen flyttade Blonda J till sin alldeles egna lägenhet. Där kan det nog bli mysigt. Vi har startat operation städning hemma den här veckan. Igår skurade jag 3 golv grundligt. Skinande rent. Men sen när man har en dreggelmaja som simmar omkring på golvet och letar småsaker så blir det skitigt ganska snabbt igen. Och har man också en liten kille som har problem med bajseriet så blir det alldeles säkert skitigt (i all sin mening) på golvet. Jag skurade med klorin så det luktade badhus hemma igår.För övrigt så har vi också en helluddig matta från allas vårat Ikea som bidrar till smutset och som tappar ull hela tiden. Den ligger i vardagsrummet men luddet når ända in i våra öron Igår när jag skulle hämta stora a på skolan så ville han inte följa med. Han sa att polismorsan hade sagt att han skulle följa med Monster V hem och leka..men det hade polismorsan inte sagt till mig. När vi åkte från skolan ringde jag henne och frågade om stora a skulle ha följt med dem hem, jag litar inte riktigt på mitt minne längre sedan balsamincidenten häromveckan. Hon hade glömt fråga mig på morgonen. Hon skulle ringa från jobbet men hade jagat tjuvar istället ;) Det slutade i alla fall med att vi åkte tillbaka till skolan och hämtade upp monster V istället och han följde med oss hem. Innan han började ropa efter torta så bakade jag en. Ha! Jag är listigare än vad han tror!Lilla a blev så glad när han såg att han var hos oss. Monster V är hans Idol. V? V? ropar han alltid. Kolla V?  Nu ska jag skryta lite också. (Det kanske jag alltid gör men jag tänker göra det igen) I tisdags när jag hämtade lilla a på dagis så var det bara han kvar där så jag stannade en stund och pratade med hans ena fröken. Hon sa att lilla a (ja, mitt barn) är det absolut gulligaste barnet på hela dagiset. Han är så snäll med alla, gör precis som de säger åt honom att göra, äter maten de lägger på tallriken, somnar när han lägger sig på kudden och är i allmänhet bara mysig att ha och göra med. De sa att de inte trodde det var möjligt att något barn i världen kunde vara som Stora a som också gick på det dagiset förut men Lilla a är lika cool han.  Dagen efter på stora a:s skola så sa fröknarna att stora a är en fantastisk pojke. Han är yngst i hela klassen, alla är nästan ett helt år äldre än honom men han är ändå den som alltid försöker göra allt så bra han kan. De sa att vår familj är helt underbar och att jag och Mr Big är jätte bra föräldrar och förebilder.Jag tror inte att någon komplimang i hela världen skulle kunna slå det. Att höra av någon att man är en en bra förälder slår verkligen allt annat. Så där. Nu har jag skrytigt färdigt för den här gången, men pass upp, möjligheten att få läsa egoistiskt skryt på den här bloggen är förhållandevis hög. Batteriet håller på att ta slut. Jag sitter och skriver artiklar om Italy som ska publiceras på en resesida på Internet. Tänk, där får jag i alla fall betalt för det jag skriver. Om ni kommer på något om Italien som ni gärna skulle läsa om så kan ni väl tipsa mig om det! Jag ska skriva flera artiklar och är just nu bara inne på den första. Jag gillar att skriva och det håller mitt huvud igång lite. Det har varit mycket blöjbyten de senaste åren och då är det lätt att det blir puré i huvudet men nu ska det bli ändring på det. Nu är det min tur att jobba.Oj, föresten, det ska jag snart göra vare sig jag vill eller inte för idag är det svenskfröken E som gäller igen. Åter igen en dejt med Stefano. Han skickade ett mail till mig på svenska häromdagen. Helt galet egentligen. Vi har bara haft 2 lektioner än så länge och killen skickar ett mail på perfekt svenska. Jaja, det är väl för att jag är så otroligt bra på att lära ut J Arrividerci!Babbooo vieni du!

Lördag

Nu är det lördag. Jag känner mig pigg idag. Mr Big lät mig ligga kvar i sängen till klockan 9.00 då han gick till jobbet.
I eftermiddag ska vi på kalas till Casadei, precis som jag skrev igår men lilla A har öppnat hans present, en bok om tåg så jag måste ut igen och leta. Jag vet inteo m jag ska gå ut med alla tre till en leksaksaffär eller om jag ska åka när Mr Big kommer hem igen på siestan. Men då är ju alla affärer stängda så då måste jag åka till ett supermercato långt åt helskotta och det vet jag inte om jag har mer lust med än att åka med barnligan till leksaksaffären!? Jag kan ju fråga er om råd men ni skiver ju aldrig något ändå.

Lilla snuffsan S är trött så jag måste nog lägga henne. Stora A står här bredvid mig och vill göra SEEEEEEBRAAAAN. Ahhh, vem var det som tipsade oss om det?? ;)

Lilla A sitter här bredvid i soffan och läser mina nybörjarsvenska böcker som jag använder på lektionerna med Stefano.

Nej nu vill verkligen inte stora A att jag ska sitta här mer. Jag måste lämna över stolen till honom.
Jag är emot det men jag gör det iallafall. Sedan ska jag baka en kaka. Det är jag också emot men det är lika bra att det finns hemma när någon får abstinens (någon=mr big)

Jag vill ha:
1. Ett stort hus med stor grön trädgård
2. En stor svart bil
3. En brio sitty i nya färgen ljusbeige
4. En prenumeration på skvallertidningar på svenska, alt Mama ;)
5. En stor påse lösgodis
6. En ny A tangent till min Vaio
7. Presentkort på Sterling
8. Tapeter i hela huset
9. En bra städhjälp
10. Ett par byxor som jag såg igår i större storlek..(nej inte till mig)
Så, det räcker tror jag. Ok? Ska ni börja samla nu då eller?

Förlåt

Jag vet ju att ni sitter där, öppnar bloggen och hoppas på att det finns något nytt att läsa. Men just nu är jag så himla trött att jag inte orkar formulera allt som händer. Det är för mycket.
Igår åkte vi till Parma på jobb och då tog jag med med Vaion och jag bloggade på den samtidigt som jag skrev en artikel som ska publiceras på nätet framöver på en resesida men jag har inte kunna koppla in heminternetet på den datorn och fört över informationen. Så det blir inte mer än så här. Det är fredag och vi har varit på Giulias kalas på LL. Jätte kul kalas med massor med ungar och tokiga morsor. Inte en enda farsa fanns på plats..

Imorgon blir det Casadei födelsedag på glasserian hihi

Jo, jag vill. Jag vill alltid

Vet ni en sak?

Mina ungar har så galet mycket kläder. Det märkte jag idag när jag skulle stryka. My god vad mycket det var.
Vet ni en till sak? Jag vill ha en stor bil. En sådan där svart ;)

Vet ni något mer? Det går ett flyg härifrån för 298 kronor, och då är skatten inräknad. Direktflyg med sas till Arlanda. Enkel resa. Det är nästan så man måste boka även om man inte vet om man kan åka just det datumet. Ungefär som en nopprig tröja från Benetton..Alltså, man kan köpa den, sen ligger den där i garderoben..Det skulle ju kännas mysigare då att ha en biljett på sin email. Eller hur? Alltså vad jag menar är att det inte är hela världen om jag inte skulle använda den. Biljetten alltså.

-ALLA SOVER-

Här varde varmt mina vänner

Ja vad ska man tro? Är det den nya vintern, våren, sommaren eller hösten som är här nu? Man förstår ingenting.
Shit, föresten vad ont i magen jag har

Ok tillbaka till årstiderna. Idag, 3 mars låg vi på stranden. Det var en helsickes massa andra som hade valt det också. Normalt sätt brukar tyskarna och britterna komma först till stranden och bada och ha sig men jag tror ta mig tusan att det var italienarna som låg där i bikinis och drog sol. Härligt var det!

Nä, jag kan inte blogga. Det gör ont i magen. Vad är det nu då? Har ni förslag? Gå till Pär i hagen kanske?

Heheh

-Ska du bygga en grop?

Nu är det bråttom

Shit pannkaka, snart kommer Mr snygg hem igen. Jag ställde klockan på 06.30 i smyg till imorse, vilket naturligtvis inte var så populärt av Biggo när den ringde men alla barnen vaknade ju. (Föresten, nattningen klockan 20.00 går jätte bra. Alla barnen sover) Jag försökte spela lite oskyldig och sa att jag måste ha varit väldigt trött när jag gjorde det..Men vet ni, nu ringde han och tackade mig och sa att det här var den bästa morgonen ever! Han var blad de första att lämna barnen och klockan 08.20 så var båda pojkarna på plats! Det här är verkligen inte normalt i vår familj ska ni veta. Vi brukar få ringa på för att alla grindar redan är stängda och låsta när vi kommer till skolan för är det någonstans (ungefär bara) som italienarna är noggranna med klockan så är det på dagis och skola. Det är minutersatta tider som barnen får gå in och komma ut. Som värsta anstalterna..Men visserligen är det bra. Nästa generation av oss kanske kan komma i tid i framtiden?!

Jag måste klä på mig nu, jag skulle ha städat hemma men det blev naturligtvis inte av. Jag har satt på sällskapsresan från 1985 på datorn och började plocka lite i hyllan men där slutade det också. Nu ligger allt på golvet istället.

När the Oldie kommer hem ska jag nämligen vara klar. Och det är jag inte. Jag sitter här och skriver blogg i min rosa pyjamas storlek 100 från förlossningen ;)


-GONE-

RSS 2.0