Kameran är trasig och vi är ju faktist i Sverige

Så inga bilder kan jag sätta in. Men vad jag menar med att vi är i Sverige är att jag ju inte kan blogga italienliv när vi inte är i Italien?! Eller hur!

Men när vi kommer tillbaka igen lovar jag på heder att det ska bli andra bananer. ALLA, läs ALLA 3 barnen ska ju börja skola och dagis! Vad tomt det kommer bli i händerna på förmiddagarna då. Men alltså får jag lite tid att blogga istället..och kanske måste jag jobba lite iallafall ;)

September blir det inskolning för lilla a på nya skolan och Snuff ska skolas in på dagis.

Nu ska vi till ett ställe som ska vigas in. Eller invigas om man nu vill säga så. Jag och min syster har fungerat cateringare idag och Mr Big ska styla fönstren.

Kul kul

Bye,
Mrs E

Pojkarna hos morfar

I natt har pojkarna sovit hos sin morfar för första gången. De sov i deras sommarhus vid vattnet. Igår klockan 22.30 fick jag ett meddelande av pappa att de hade somnat nöjda och glada. De hade lekt med fåren, med vattenspridaren, de hade tittat på film (?) föresten hur gjorde de det? Det finns väl ingen TV där?? Jag kanske missuppfattade, de hade läst massor med böcker och grillat korv. Så där mysigt som man kan ha med en morfar. Igår när jag somnade kände jag mig så glad.
Nu är de på väg till Junibacken och ska leka där hela dagen.

Själv fick jag inte med mamma ut på restaurang, hon hade andra saker för sig så jag föreslog för mina vapendragare J&J om de ville följa med mig och lilla Tjoffsan och äta.
Så vi gick ut och åt på B&B. Det var jätte gott men servicen måste vara den sämsta vi har fått någonsin. Det var näst intill skandalöst. Stackars tjej. 0:- i dricks blev det hahaha
Tjoffsan var nog också det enda lilla barnet under 18 år ute. Vad knäppt egentligen. Alltså, alla har ju sommarlov nu. Kunde inte något enda litet barn få följa med ut mamma och pappa på restaurang i det här landet..någonsin!

Eller måste man ha leg för det också numera här??

Ibland längtar jag hem..hem till Italien.

Jaja, nu är det torsdag och på tisdag kommer min syster hem. Jag längtar ihjäl mig. Min bror som blev kvar i tyskland för några dagar sedan när bilen brakade ihop på väg hem från Italy kommer också hem vilken dag som helst och så Mr Big..han kommer om 10 dagar! Yihuuuuuuuuuuuu


Mrs E

RSS 2.0