Ja alltså någon ny bil blev det INTE idag..

..ojoj hur den här dagen blev. Helt vansinnig. Vi har varit på alla bilfirmor och konstaterat att vi inte får plats i en vanlig 7 sätes bil heller. Vad ska vi göra? Vad har de tänkt på när de tillverkat 7 sätes bilar? Plats för ben och rumpa finns det gott om men vi är ju en familj med 4 SMÅ barn. Det betyder alltså att vi har en himla massa vagnar, när vi handlar mat har vi en himla massa matkassar och om vi åker någonstans har vi en himla massa grejjer med oss.
De som köper 7 sätes bilar, har de bara sig själva med då?
Vi tittade till och med på minibussar. Men fy tusan. Det kändes inte bra. Jag vill inte köra omkring med en minibuss. Här i Italy köper folk mer än ofta bilar som Mini och Smart, och det har sin anledning..

Hur ska vi göra?

Problemet fortsatte på eftermiddagen. Vi packade in hela familjen i bilen och åkte till Rimini och tittade på bilar också. Där hittade vi några som var fina och bra pris men för lite plats. På vägen hem utlöstes något slags krig och alla barnen skrek halsarna av sig. De slogs och bråkade, bet varandra och vrålade. Nej det var inte bra att titta på bilar hela familjen tillsammans.

Imorgon ska nog stora a vara hemma igen. Det är något som har hänt på skolan men han vill inte berätta vad och jag vill ta reda på det. Imorgon får han vara med mig och lilla Snuff eller så får han jobba med Mr Big om han vill.

Bilder från dagens hemska äventyr följer

image56
Stora Snuff var glad när hon fick köra bil

image57
Pojkarna var VÄLDIGT sura

Kommentarer
Postat av: jenny

ååå sötungar!!! :) Hoppas ni hittar en bra bil snart, annars kanske ni kan köra med ett litet släp :)

2008-02-08 @ 18:26:39
URL: http://jumy.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0