Jag är för trött för att orka skriva saker som har mening

Det händer för mycket. Alltså det händer verkligen för mycket. Allt bara snurrar runt mig. Världen känns helt konstigt. Jag känner mycket och känner samtidigt ingenting.
Imorgon är det bara 2 dagar kvar till jag åker hem till mina gull. Mysigt.

Jag är trött och har ätit alldeles för mycket lösgodis. Klockan 21.30 ikväll blev jag helt hysteriskt godissugen och gick till Konsum med någons flickvän M som vi träffar väldigt mycket just nu. Jag vågade inte gå ensam. Mitt i stan..haha
Mycket godis, glass och annat. Mm.

Nu ska jag gå och tvätta bort galasminket ;) och försöka hoppa ner i säng utan att väcka lilla snuffsan S som sover. Igår var hon helt galet besvärlig i sängen. Hon drog i mina dubbelhakor tills jag nästan ville skrika åt henne. Stackars lilla snuffsa..Hon vill ju bara gosa. Men jag tycker inte det är gosigt att bli dragen i dubbelhakorna.

Tidigare hade hon grejen att pilla upp sina små fingrar i näsan och klyva näsborrarna i flera delar med sina vassa naglar. Så ville hon göra när hon var trött och skulle sova. HERREGUD!! Det är hemskt!!!!!
Men jag kommer nog att sakna det när hon slutar haha

Jag har köpt för små badräkter och badtrosor till snuffsan men jag kan inte hitta större någonstans. Jag håller på att bli tokig. Och snygga jeans till pojkarna.. Jag hittar men så har de inte kodbetalning..jag har ju Mr Bigs creditcard ;) Tacka vet jag italien. Där kan man ta vilket kort som helst, tillhörande vem som helst och betala med. Inte så krångligt. Bara butiken får betalt så är de nöjda. Om de frågar säger jag att det är min mans, men jag är ju egentligen inte ens gift.

Nu när jag ändå är inne på giftemål. Jag vill gifta mig. Varför går det inte att bestämma var, när hur? Tur att jag vet vet jag vill gifta mig MED iallafall. Annars vore saken ett verkligt problem. Jag är inte troende. Jag är inte katolik. Jag är inte född i ett katolskt land. Jag bor inte i Sverige, har inte konfirmerat mig (jag vet inte ens hur det stavas) och jag har gått ur svenska kyrkan. Men jag vill inte gifta mitt i stadshuset. Vad ska vi då hitta på? Om ni har förslag så lyssnar jag gärna. Jag vet att en viss M vill att vi ska gifta oss så hon får gå på flärdig fest i Italy.

Nu är min 88:an slut och alla håller på att släcka lamporna. Herregud vad de sover tidigt i det här hushållet. Nu är det bara att gå och lägga sig vare sig man vill eller inte.

WOaaa, jag orkar inte tvätta bort sminket. Hur ska jag då kunna gå och lägga mig?

Jag vill ha. Vet ni, jag vill ha så himla många saker. Massor. Allt. Dagens minst viktigaste. Jag är erkänd haberoende.


God natt

Föresten du bloggare..jag hoppas för er skull att det är er tur inatt. Kram och lycka till.


Kommentarer
Postat av: Storkus(s)e M

Vill också gå på fest i italy.
Nyss hemkommen från mitt nya jobb, ett trist enformigt jobb som gör att man får ont i ryggen och fötter som pulserar och behöver verkligen en fest i italy nu ;)

ha det fint

2007-03-22 @ 23:58:25
Postat av: blonda j.

Nu är jag i sverige och resan gick bra.
Vi ses!

2007-03-23 @ 12:23:22
Postat av: Matilda

Ja Fest i italy vill jag HA!!! Och så här kan du göra Leta upp en riktig nice plats italy som sverige de får ni avgöra men de ska vara utomhus!!!Och sommar! Sen bygger vi upp värsta fint med massa blommor och fint!!! Sen han som ska stå där framme med er vet jag inte riktigt vem man ska ta ! Vet inte hur det funkar när de inte e en präst!! Men se till att bestämma dig nu så vi får gå på fest!!!
PUSS ELLER KRAM NU DRAR JAG TILL KALLA TURKLAND!!!

2007-03-24 @ 10:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0