Lördag

Det är jätte fint väder ute. Perfekt skulle man kunna säga till och med. Runt 35 grader, sol och molnfritt. Vi är hemma. DET är underbart. Jag vill vara hemma, vi är ALDRIG hemma.
Nu har Stora A lagt sig till gänget med bältros. Men faktum är att det mycket förmodligen var han som började och som också smittade alla. Det som såg ut som myggbett (bätt??) som han konstant kliat sönder visade sig vara bältros det också.
Nu är det full medicinering här i huset. Var fjärde timma får de alla medicin och creme. Hoppas det går bort fort.

Bigs bror kom och hämtade bältros barnen och åkte med dem till Big i butiken innan lunch och sedan åkte de alla (utom Stora S förstås) och klippte sig lite. Sen blev det braklunch här hemma och nu har Big somnat och jag har plockat, städat, hängt tvätt och diskat.

Ikväll blir det kanske middag ute någonstans. Vi skulle ha åkt till kompisar vid havet och ätit men jag har avbokat med dem. Jag vill inte ha något måste ikväll. Mellanbarnen ska sova hemma hos nonna inatt. De vill vara där hela tiden men just nu är nonna på stranden med Ulfar så de får åka ikväll när de kommer tillbaka hem.

Jag, Big, ettan och fyran åker nog någonstans och äter. Det är mysigt att åka ut på kvällen. Vi måste först montera ner lamporna i skyltfönstren på gamla butiken, för den här veckan ska dörren öppnas på nya. Det är så spännande och det blir så fint där.

På torsdag ska Big och jag ha egen dag. Alla barnen ska sova hos nonna och vi ska ut och äta, shoppa och sedan gå på terassfest här i vår stad..och det bästa av allt..SOVA ostört en hel natt!

Vi hörs,
E

Kommentarer
Postat av: josefin

Menar du inte vattkoppor? Vad jag har läst så är bältros något som drabbar äldre människor som tidigare haft vattkoppor. Läs här!

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Baltros/

2009-07-11 @ 18:34:37
Postat av: josefin

Och här är lite om vattkoppor också...

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Vattkoppor/



Hoppas det går över fort!



2009-07-11 @ 18:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0