Vad tycker ni?

När jag tittar på mina barn så kan jag inte riktigt förstå hur det blev som de blev. De blev en blandning som inte gjorde dem varken italienska eller svenska till utseendet. Inte ens Lilla S som är så blond ser svensk ut. Inte på några sätt och vis. Det ser man också när de är med andra barn både här i Italien och i Sverige.
Stora A har ju dessutom asiatiska drag på ögonen och lite afrikansk näsa. Var kommer det ifrån?
Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Ida

Jeg aner ikke og husker ikke hvordan jeg kom over din blogg, men jeg har til stadighet vist bilder av barna dine til mine venninner og sagt at dette er de vakreste barna jeg noen gang har sett - så uansett hvordan blanding det har blitt er det helt magisk at dere har fått 4 så vakre barn... At du kler de opp med så fantastiske klær gjør det ennå bedre. Gratulerer med blandingen - dere har lykkes bra!

2009-11-13 @ 09:25:43
Postat av: italiadabere.blogg.se

jag tycker era barn är fotomodeller allihopa. så otroligt söta och charmiga så jag själv blir sugen på att skaffa mig 4 st sådär typ imorn. de har ju verkligen fått olika drag från er båda i 4 olika och perfekta kombinationer. de ser italienska ut på det sättet att de har den där honungsfärgen på huden som jag själv gära skulle ha istället för den här rosa som inte är så klädsam i november. men den minsta ser väl lite svensk ut..?

2009-11-13 @ 13:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0