En dag på stranden

Imorse vaknade vi tidigt med tuppen så vi gjorde oss iordning för stranden och var iväg redan vid 10. Frukost på baren och sedan till havet. Vi hade med oss pastasallad som vi åt till lunch och en massa glassar och litervis med vatten.

Mamma och Evy var också med och slappade på solstolarna. Efter skulle vi på aperitivo i MM men vi kom på din fantastiska iden att åka upp i bergen och äta hos Giulio. På väg upp somnade alla 4 barnen och vi la dem på golvet i bilen och hade bilen bredvid bordet så vi åt alldeles ensamma jag och Big.

Nu är vi hemma och klockan är bara 21.21! Underbart. Det brukar aldrig hända..Skönt eftersom Stora A har lång dag i skolan imorgon.

Jag hittade inte kameran imorse så det blev inga bilder idag.

God natt
E


Gammzia: jag skrev förstås fel..monsterbränna skulle det stå!
Tildis: Jag hoppas vi kan få ihop en egen kollektion. Du kommer att gilla det! Pussa underbara lilla W från oss


Min affär

Jag vill göra så mycket, det spurtar ideer ur mig men jag vet inte hur jag ska börja. Var. Jag har så många modeller som jag vill göra till barnkollektionen. Det kommer bli så himla fint. Men vem ska göra dem åt mig? Måste jag göra 10.000 ex av varje modell för att det ska bli ekonomiskt eller blir det så att jag gör allt i mindre skala och det blir väldigt dyrt istället. Jag är EMOT dyra barnkläder. Jag vill att det ska vara enkla, speciella, roliga, mysiga i fina färger och sköna material. Nu på eftermiddagen har jag ritat flera nya modeller, men vad ska jag göra av dem sen? Jag vill så gärna gå på mässorna. Jag tror jag längtar ihjäl mig! Jag vill ha ett helt koncept. Jag vill kunna sälja i andra butiker i framtiden.
Jag tror verkligen på mina ideer och det känns så bra.

Ahhhhhhhhhhhh jag håller faktist på att bli tokig. Jag vill börja. Det går inte att nöja sig med att vänta hela tiden. Det ska börjas nu.

Nya butiken

Jag tänkte visa lite bilder på nya butiken. Före renovering och efter renovering. Nu blir det före eftersom de började igår med att riva ner väggar.


M, där den förra butiken hade sin kassa


Taket är fint, men allt ska målas vitt


Det enda skyltfönstret vi har. Men det kommer nog bli väldigt fint.


Väggen till vänster i bild finns inte längre


Skyltfönster och dörr. Det blir konstigt att ha ett litet skyltfönster från att ha
haft 2 hela väggar med bara skylt. Lättare för Big att skylta blir det iallafallHär är väggen som är fiven fast från andra hållet. Det lilla fula handfaten
finns alltså inte mer och elskåpet är flyttat in i väggen i det andra rummet


Här ska vi lägga nytt golv och riva ner väggarna. Då får vi fler kvadratmeter mer yta


Från det andra rummet men som kommer att bli ett och samma rum när
allt är färdigt


Stora S gör reklam för oss utanför..

Härlig morgon!

Morgonen startade tidigt i den P-ska hemmet. Barnen var nog vakna redan vid 6.30. M gick upp strax före sju och jag låtsades som om jag sov vidare, stängde dörren och öppnade fönstret för att få in den underbara ljumma luften utifrån.

Jag hade inte packat upp mina grejer från Sverige resan än så jag passade på att göra det medan jag inte hade några barn som hoppade omkring i resväskan.

M skulle cykla med Stora A till skolan men jag ville inte bli kvar hemma. Han tog med sig Lilla A också och så bestämde vi att vi skulle träffas på en bar och äta frukost alla tillsammans när han lämnat Axel.

Frukost blev det gånger 3 för mig. Efter den med familjen åkte jag hem till mamma där även hennes kompis Evy härjar just nu. Jag och barnen väckte dem klockan 9 med att ringa på klockan. Efter det åkte vi iväg och köpte glitterpennor till Stora A och en Gormito till lilla A. Glada ville dem åka till pappa i butiken men sedan ville de inte åka därifrån så de stannade och ritade med sina nya glitterpennor i ett par timmar. Jag gick ut med Lilla S och träffade en kompis och tog mig en tredje frukost tillsammans med henne och hennes barn på ytterligare en bar.

Sen skola, hämta Stora A, köpa glass på glasserian och sedan en aperitivo tillsammans med M, barnen och M's kompisar på mercato coperto. Vi köpte med oss vattenmelon, melon, parmaskinka, tomater och basilika och gjorde sedan en härlig somrig lunch med skaldjur, grönsaker och frukt. Nu får det nog räcka med mat för ett tag.

Jag vet inte vad vi ska hitta på i eftermiddag. Kanske en lugn stund hemma och en cykeltur ikväll..

Här kommer lite bilder från Sverige.

Vi hörs sen,
EHemma

Det är 32 grader i skuggan och jag med min monsterbränna kan inte vara ute. Det gör så förbaskat ont att jag hel tiden blir galen på mig själv. Jag skulle vilja slå mig själv med en spade i skallen. Hur kunde jag vara så dum?

Big åkte just tillbaka till butiken. Han tog med sig Lilla A på Lambrettan. De skulle åka förbi nya butiken och se hur de ser ut. Väggen är nästan borta mellan de 2 rummen.

Jag tror min kompis Fa kommer hit min sina pojkar i eftermiddag. Det var väl tänkt att vi skule vara ute men värmen gör så ont mot huden. Kanske när det blir lite svalare ikväll.

Igår kväll tog vi cyklarna och skulle bara ta en liten sväng men så var det så mysigt på ett av torgen så vi stannade på en uteservering och åt middag medans barnen cyklade omkring.

Ikväll blir det nog något liknande men jag tror det blir glass och frukt middag istället.
Nu ska jag ladda ner bilder.

Hej
E

Så där

Då var vi tillbaka i Italyland jag och stora A. Det känns jätte mysigt att vara hemma med barnen igen. Jag längtade ordentligt efter dem.
Igår åkte jag och Big till stranden. Hemma hade vi barnens solskydd nummer 50 och 30. Alltså mer eller mindre helskydd och jag tänkte att det inte skulle behövas så mycket eftersom vi bara skulle stanna en liten stund. MEN nu har jag lila framsida och vit baksida. Det gör så ont att jag nästan gråter när jag rör mig.
På söndag ska vi ner till Sirolo söder om Ancona och då blir det helskydd.
Nu börjar jobb igen. Bråttom bråttom.

På återseende

E

RSS 2.0