Trötta familjen

Vi kom hem väldigt sent inatt. Vid 2 tiden. DET är väldigt sent med 4 små barn men vi hade jätte roligt på festen igår. Det var full fart från första stund. Barnen var så otroligt duktiga. Det var inte problem en enda gång. Alla lekte med dem och vi hade alla jätte roligt.
Det var ju lite dumt att det skulle ställas om till sommartid inatt..eftersom vi då helt plötsligt kom hem vid 3. Men nu ligger iallafall Bibs och sover och vi andra sitter med lusskum i håret. Känns det igen? Ja det gör det. Vi sitter med lusskum i håret mer eller mindre varje söndag. Sedan ett år tillbaka. Jovisst, det känns underbart om ni vill veta det.
Tvättmaskinen går på 120 grader..Vad mer kan man göra?

Idag blir det bara latardag. På eftermiddagen tänkt vi gå på art/design mässa om vi orkar. Annars hittar vi bara på något med barnen som de vill göra. Hittills har de bara velat titta på Boing på tv eller spela playstation..och idag får de göra det. Vi orkar helt enkelt inte något annat. Det blir iallafall bio, dockteater, lekland eller hästar på eftermiddagen och så blir det nog middag i bergen efter det.

Stora S som slutade med napp igår är jätte duktig. Hon vaknade inatt och grät lite men det var nog inte mer än 5 minuter, även om varje minut med gråtande barn på natten känns som 1 timma.

Nu ska jag gå och tvätta bort lite loppor.

Kram,
Mrs E

Kommentarer
Postat av: Mona

Ojoj vi har precis haft våran första omgång med små äkliga löss här hemma men nu ska jag inte ens tänka tanken att "fy vad jobbigt det var med ett barn som har löss" du har för tusan 4 st + dig själv och har haft det i ett år menar du verkligen det. Hmm jag blev lite nipprig när dom kröp omkring men man kanske vänjer sig efter ett år eller inte! Jag tänker iallafall på dig och hoppas att som små kräken väljer några andra familjer nästa gång Kram från Mona och närstan vår i sverige.

2009-03-29 @ 19:15:26
Postat av: nonna

Ropa när lössen har flyttat, så kommer jag hem.

2009-03-30 @ 20:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0